Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Falusi, videkikent hol lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Falusi, videkikent hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nektek hogy megy, sajnos nagyobb város messze van.. 35n
2023. jan. 20. 21:16
1 2 3
 11/22 Hans Pötterman ***** válasza:
De amúgy valós a problémád, előtte nekem is leginkább rokonok exei "jutottak",ha fogalmazhatunk így.
2023. jan. 21. 07:01
 12/22 Hans Pötterman ***** válasza:

De legjobb esélyed talán még mindig a neten van,ha hajlandóak vagytok bevállalni egy kis ingázást egymáshoz. Nálunk is így alakult ki 80km-ről

Bocsi, hogy ennyi válaszba szétszórtam ezt a pár sort,de még nagyon reggel van 🙈😅

2023. jan. 21. 07:02
 13/22 A kérdező kommentje:
Elég rossz helyzet ez.. Nem csoda hogy a vidék kezd elneptelenedni.
2023. jan. 21. 08:21
 14/22 anonim ***** válasza:
16%

5 évvel idősebb vagy nálam, ha fiatalabb lennél vagy én lennék idősebb, rád írtam volna.

Szintén vidéki 30F

2023. jan. 21. 08:44
 15/22 anonim ***** válasza:
27%

13! /kérdező Vannak az embernek álmai. Én félig városi. félig falusi férfiként 35 évesen azt álmodtam hogy vonz a földművelés. Igazából Miskolcon élek,tehát nagy városban.

Ide is jártam középiskolákba (8osztályos egyházi gimi,majd levezetésnek egy 2 éves okj) majd 20 évesen elkezdtem egy mezőgazdasági mérnök szakot. Mentek is a mező tantárgyak a hiszen sokat lógtam falusi rokonoknál a hétvégéim és nyaraim fele tehenek disznók tyúkok közt telt,vagy éppen gyümölcsöt szedtünk,kukoricát kapátunk vagy törtünk (tengeri fosztás) mondjuk pénzem is volt ebből. A gazdasági tantárgyakkal viszont lett gondom. Végűl azért mert csúsztam, valamint egy 3x osan rosszúl sűlt el párkapcsolat miatt abba kellett hagynom 25 évesen. 3ból 1ok,hogy a lány miatt felvettem a diákhitel 1et. Nagy butaság volt.

Eltelt 10év.

Dolgoztam építettem az életem ,de mindig úgy éreztem a vonz a falusi élet a földművelés. Így egy aranykalászos tanfolyam után belevágtam. Még van egy esélyem a 39milliós díjra.

Szóval setét borsodba találni 36 évesen egy nőt aki elvisel egy vidéki életet kedvelő srácot több mint lehetetlen.

2023. jan. 21. 08:49
 16/22 anonim ***** válasza:
72%
15. Pontosan így van. Én bp-i vagyok, de egyenesen hányok ettől az élettől. Én pl. vidékre szeretnék menni. A vidéki nők meg bp-re. 🥴
2023. jan. 21. 09:00
 17/22 anonim ***** válasza:
59%
Tinder
2023. jan. 21. 09:49
 18/22 A kérdező kommentje:
Nincsenek normális emberek ott..
2023. jan. 21. 10:00
 19/22 anonim ***** válasza:
80%
Az összes társkereső leginkább szexpartner kereső. Egyébként nehéz a helyzet mindkét nemnek, főleg ha van normális értékrended.
2023. jan. 21. 10:17
 20/22 anonim ***** válasza:
60%
Evekig szenvedtem en is, nekem bevalt a tarskereso vegul, pedig parom is idiotanak tunt eloszor. Rajta kivul egyik exem itt lakott tolem egy utcanyira, a masikat meg még suli idobol ismertem meg a vonatrol. de exek, haverok ismerosei is szerettem volna ramakadni olykor olykor. ugyhogy azert van lehetoseg videken is ha nem vagy antiszoc
2023. jan. 21. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!