Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Falusi, videkikent hol lehet ismerkedni?
De legjobb esélyed talán még mindig a neten van,ha hajlandóak vagytok bevállalni egy kis ingázást egymáshoz. Nálunk is így alakult ki 80km-ről
Bocsi, hogy ennyi válaszba szétszórtam ezt a pár sort,de még nagyon reggel van 🙈😅
5 évvel idősebb vagy nálam, ha fiatalabb lennél vagy én lennék idősebb, rád írtam volna.
Szintén vidéki 30F
13! /kérdező Vannak az embernek álmai. Én félig városi. félig falusi férfiként 35 évesen azt álmodtam hogy vonz a földművelés. Igazából Miskolcon élek,tehát nagy városban.
Ide is jártam középiskolákba (8osztályos egyházi gimi,majd levezetésnek egy 2 éves okj) majd 20 évesen elkezdtem egy mezőgazdasági mérnök szakot. Mentek is a mező tantárgyak a hiszen sokat lógtam falusi rokonoknál a hétvégéim és nyaraim fele tehenek disznók tyúkok közt telt,vagy éppen gyümölcsöt szedtünk,kukoricát kapátunk vagy törtünk (tengeri fosztás) mondjuk pénzem is volt ebből. A gazdasági tantárgyakkal viszont lett gondom. Végűl azért mert csúsztam, valamint egy 3x osan rosszúl sűlt el párkapcsolat miatt abba kellett hagynom 25 évesen. 3ból 1ok,hogy a lány miatt felvettem a diákhitel 1et. Nagy butaság volt.
Eltelt 10év.
Dolgoztam építettem az életem ,de mindig úgy éreztem a vonz a falusi élet a földművelés. Így egy aranykalászos tanfolyam után belevágtam. Még van egy esélyem a 39milliós díjra.
Szóval setét borsodba találni 36 évesen egy nőt aki elvisel egy vidéki életet kedvelő srácot több mint lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!