Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire ajánlatos buszon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ajánlatos buszon ismerkedni? Nem tolakodó?

Figyelt kérdés
Egy ideje rendszeresen együtt utazom egy nagyon szimpatikus hölggyel, én nagyon szívesen megismerném közelebbről is, viszont nem mertem még szóba elegyedni vele. Lehet zaklatásnak venné? Meg aztán milyen kellemetlen lenne végig ülni az utat mellette, ha nem úgy alakul a dolog. Szerintetek mi tévő legyek?
2023. jan. 19. 16:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát akkor le is beszéltetek róla, párszor összenéztünk, dr én béna vagyok ehhez, nem tudom mit gondolhatott.
2023. jan. 19. 17:08
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

10) pont lesz.rom a Gucci inget (mondjuk fel sem ismerem, hacsak nincs ráírva ordas nagy betűkkel, ami meg elég cigós). Elárulok egy titkot: annak a közeledésére vagyok nyitott, aki TETSZIK. 🤯🤯🤯

Tudom, elképesztő, felháborító, kirekesztő és felszínes skandallum, haladjunk. Egyúttal te nyilván számodra nem vonzó nőknek csapnáf a szelet szíved szerint...

2023. jan. 19. 17:23
 13/15 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező!

Ha adta valamilyen jelet, rád néz többször stb, bármilyen ilyesmit, akkor szolitsd meg!

Olyan sokáig voltam így egy pasival. Úgy örültem volna, ha történik is valami. De már hónapok óta nem látom. Ez a hajo elúszott.

Szóval ne hagyd annyiban, ha látsz rajta is valamilyen szintű érdeklődést!

2023. jan. 19. 19:24
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, te adtál jelzést neki? Nem próbáltál kezdeményezni?
2023. jan. 20. 05:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, nálunk bénázások sora volt.

Viszont gyakran akadt össze a tekintetünk, és ha valakit úgy nézel, hogy közben megbotlasz és majdnem elesel, az szerintem elég egyértelmű. Ez mindkettőnkel megtörtént.

De hát már mindegy. Béna volt az egész, utólag mókás is. Olyan szép kék szemeket meg nem láttam.

Annyi a lényeg csak, hogyha bármilyen jelet látod, akkor szolitsd meg azt a lányt. Nem veszitesz semmit. Legfeljebb többet nem beszélsz vele.

2023. jan. 20. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!