Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki hány olyan tulajdonsággal/v...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hány olyan tulajdonsággal/vagy bármi mással rendelkezik ami "red flag" kategória?

Figyelt kérdés
Mármint saját belátása szerint. Gondolom azért tényleg az is belátja, hogy mi az ami esetleg nem okés. :D
2023. jan. 16. 22:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

- erősen introvertált vagyok

- pesszimista, negatív személyiség - legalábbis ezt mondanák a legtöbben rám, én csak erősen realistának érzem magam

- túlzottan kritikus és előítéletes vagyok

- ocsmány vagyok

és

- csóró

- emiatt szülőkkel élek közel a 30-hoz is

és

- nincs jó szövegem, magyarán a tipikus ismerkedős szövegelés nagyon nem megy nekem

- szeretek piálni, hétvégente a fő program a haverokkal való bebaszás

- alkalmi dohányos vagyok (szintén hétvégente)

- alkalmanként egyéb dolgokat is fogyasztok...

- rengeteg bennem a frusztráció és az elfojtott düh

emiatt

- hirtelen haragú vagyok és sokszor indokolatlanul agresszív leszek

- nincs autóm, se jogsim

- nincs motivációm semmihez sem, legtöbbször totál életkedvtelen vagyok

Mondjuk igazából a két legfontosabb dolog, hogy a kinézetem miatt amúgy sem akarna senki semmit tőlem, aztán ha valamilyen fura perverzió miatt mégis, akkor a kommunikáció képtelenségem miatt nem lenne semmi a dologból.

2023. jan. 17. 06:17
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

1. Befelé élek.Ez nem azt jelenti, hogy nem járok szórakozni, de egy csomó minden, ami az átlag férfit kikapcsolja, engem kimerít. Nekem fontosabb, hogy a lelki világom nyugodt legyen, mint hogy mi látszik kifelé.

2. Nincsenek nagy vágyaim. Egy sor dologra nem vágyom, amire mások. Nem izgat egy nagy és menő autó. Nem kell modern lakás, jobban érzem magam egy kádárkockában, ahol műköves padló és nagymamás stelázsi áll a konyhában, mint egy modern lakásban.

3. Nem zavar a rendetlenség, pedig szűz a horoszkópom. A rendrakásra is csak annyi időt szánok, hogy nagyjából tudjam , mi hol van, mert keresgélni még a rendrakásnál is jobban utálok.

4. Nem vagyok ambiciózus. Nem vonz a hatalom, nem szeretek irányítani embereket. Ha mégis, akkor az igazságérzetem miatt teszem, vállalom, de engem kimerít.

5. Mivel nem vagyok ambiciózus, ezért csóró vagyok. Úgy gondolom, ez a legnagyobb red flag mind közül.

2023. jan. 17. 07:42
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

-szülőkkel élek, mert saját házra még nincs pénzem

-állattenyésztésben dolgozom (vezetőként)

-a munkám nem tesz sok szabadidőt lehetővé

-introvertált vagyok, nehezen kommunikálok

-évek múltán sem tudom elfelejteni az első párkapcsolatomat

-sok az ellenkező nemű barátom

Azt hiszem, hirtelen ennyi. 25F

2023. jan. 17. 08:27
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

- szorongásaim vannak, emiatt nem tudok csinálni bizonyos dolgokat (terápiára járok vele)

- rendetlen vagyok, nem vagyok egy házitündér

- pesszimista vagyok, nem tudom értékelni a kis örömöket

- keresztény vagyok (ez nem feltétlenül negatívum, de van, akiknél igen)

- nem szeretnék gyereket (ez sem feltétlen negatívum, de van, akinél igen)

Nagyjából ezek, amik szerintem sokaknál lennének kizáró okok. Párom elfogad és szeret így, de néha felmerül bennem, hogy meddig...

2023. jan. 17. 08:34
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Boldog párkapcsolatban élek, de:

Haragtartó vagyok, nem vagyok egy háziasszony, érzékeny vagyok és sokmindenen sírok, a testemmel nem vagyok megelégedve de mindig csak kis lépésekben tudok haladni ezügyben és közben utálom magam :D

Volt több is de dolgoztam rajtuk

2023. jan. 17. 08:44
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

-Tul sokat telefonozok (bár ez relatív)

-Szeretek lusta lenni, megcsinálom ugyan amit kell, csak halasztva, vagy lassan

-Nő létemre igen szaftosan tudok káromkodni

-Könnyen rámjön a hiszti, de ha nem reagalnak rá, 1-2 mondattal ki is adom.

Van egy félcigány kislányom, es egy hozzá tartozó erőszakos exférj (akivel a gyereken kivül másról nem kommunikálunk)

Ennek ellenére boldog párkapcsolatban élek, szóval olyan "igazi redflagem" talán mégsincs :)

2023. jan. 17. 09:12
 27/28 anonim ***** válasza:
21 ne igyatok mert 35 fölött már látszani fog az orrodon. Tök csúnya tud lenni és tényleg nagyon látszik. Mostantól kell abbahagyni mert visszafordíth6atlan a dolog.
2023. jan. 17. 09:25
 28/28 anonim ***** válasza:
3: a, van egy alapbetegségem; b, tetszenek a női lábak; c, nagyon rossz a személyiségem.
2023. jan. 17. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!