Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány olyan tulajdonsággal/vagy bármi mással rendelkezik ami "red flag" kategória?
Nekem nulla.
De hát ugye mindenkinek más a red flag.
Cinikus, toxikus család, még nem minden traumát tudtam feldolgozni (pszich dolgozunk rajta), maximalista (nem akarok az lenni), nehezen megy az érzelmek kifejezése
23N
Lássuk csak:
-imádom a munkám és szeretnék ebbe fektetni az életem hátralevő részében, magyarul karrierista vagyok. Több diplomám van, jelenleg is tanulok, szeretnék menni PhD-re is majd.
-Kutyás vagyok és a kutyáimnak joga van felmenni a kanapéra (hurr durr). Jól vannak nevelve, minden séta után van láb-és seggmosás, de akkor is redflag ez sokaknak
-a baráti köröm 90%-a ellenkező neműekből áll
-szoktam alkoholt fogyasztani és eljárni szórakozni (bulizni). Szintén semmi szélsőségesség, de megtanultam, hogy ez is redflag
-nincs jogsim
-használok angol szavakat magyar nyelvkörnyezetben (sry)
-nem akarok gyereket, csak házasságot (külön vagyonnal)
-szeretek goth kurvásan öltözködni és nem érdekel, hogy ki vizionál emögé csirkefejezést
-nem vagyok kifejezetten trehány, de a házimunkának egy nap van szánva a héten, a többivel akkor kezdek valamit, ha büdös
-párkapcsolatban számomra alap, hogy fingunk egymás előtt
Szerencsére nem akarok mindenkinek tetszeni, úgyhogy túlélem valahogy, ha nem akar mindenki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!