Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki hány olyan tulajdonsággal/v...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hány olyan tulajdonsággal/vagy bármi mással rendelkezik ami "red flag" kategória?

Figyelt kérdés
Mármint saját belátása szerint. Gondolom azért tényleg az is belátja, hogy mi az ami esetleg nem okés. :D
2023. jan. 16. 22:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Az attól függ. A családot egyben számoljam, vagy számít, hogy minden családtagom önmagában red flag? Saját jogon kb.2 van.
2023. jan. 16. 23:27
 12/28 anonim ***** válasza:

Nekem nulla.

De hát ugye mindenkinek más a red flag.

2023. jan. 16. 23:40
 13/28 anonim ***** válasza:
96%
Jóban vagyok 3 ex-el távolról, van amelyikkel 10 éve, sőt a feleségével is, sőt a testvéreivel is, reddd flagggg.
2023. jan. 16. 23:45
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Megnézi 50-szer hogy nyitva van -e a hűtő.
2023. jan. 16. 23:55
 15/28 anonim ***** válasza:
93%

Cinikus, toxikus család, még nem minden traumát tudtam feldolgozni (pszich dolgozunk rajta), maximalista (nem akarok az lenni), nehezen megy az érzelmek kifejezése

23N

2023. jan. 17. 00:09
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Én se akarok hülye lenni, mégis az vagyok.
2023. jan. 17. 00:10
 17/28 anonim ***** válasza:
69%
15. Kérj meg valakit hogy teljes erőből taposson a lábadra, akkor könnyen fog menni az érzelmek kifejezése.
2023. jan. 17. 00:12
 18/28 anonim ***** válasza:
81%

Lássuk csak:

-imádom a munkám és szeretnék ebbe fektetni az életem hátralevő részében, magyarul karrierista vagyok. Több diplomám van, jelenleg is tanulok, szeretnék menni PhD-re is majd.

-Kutyás vagyok és a kutyáimnak joga van felmenni a kanapéra (hurr durr). Jól vannak nevelve, minden séta után van láb-és seggmosás, de akkor is redflag ez sokaknak

-a baráti köröm 90%-a ellenkező neműekből áll

-szoktam alkoholt fogyasztani és eljárni szórakozni (bulizni). Szintén semmi szélsőségesség, de megtanultam, hogy ez is redflag

-nincs jogsim

-használok angol szavakat magyar nyelvkörnyezetben (sry)

-nem akarok gyereket, csak házasságot (külön vagyonnal)

-szeretek goth kurvásan öltözködni és nem érdekel, hogy ki vizionál emögé csirkefejezést

-nem vagyok kifejezetten trehány, de a házimunkának egy nap van szánva a héten, a többivel akkor kezdek valamit, ha büdös

-párkapcsolatban számomra alap, hogy fingunk egymás előtt

Szerencsére nem akarok mindenkinek tetszeni, úgyhogy túlélem valahogy, ha nem akar mindenki

2023. jan. 17. 00:15
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek barátaim, mert sok régi barátomban csalódtam, talán ez lehet redflag. De attól még majd szeretnék, csak egy időre elegem lett.
2023. jan. 17. 01:10
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Már kezdtelek sajnálni "18-as", amíg ki nem derült, hogy nő vagy.😂
2023. jan. 17. 05:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!