Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, mit szólnátok hozzá, ha randiznátok egy 35 éves pasival, és közben bejelentené, hogy sosem volt párkapcsolata, és még szűz?
Ennyi infóból még semmit. Egy csomó indok lehet:
- egy kretén incel is lehet
- vagy egy amúgy rendben levő, de mondjuk normális anya-kép nélkül egy extrém szorongó vagy válogatós lett ilyen téren
- vagy akár egy szexualitásával nem tisztában levő szegény, aki nem tudta eldönteni, hogy meleg-e vagy sem, és most épp olyan fázisban van, megpróbál nőknél próbálkozni
Nem értem, hogy miért gond. Nyilván jelenthet problémákat, de lehet, hogy csak nem jött össze neki.
Viszont ha ezt bejelenti az első randi közepén, az elég problémás.
Valamiért eldöntöttük, hogy egy bizonyos korig összedugni valakivel a nemi szervedet azt jelenti, hogy normális vagy. Miért pont a legállatiasabb dologban mérjük az érettséget? Nem tudom.
Ha valakivel összeismerkedsz, akár csak barátkozol azonos neművel, ideális esetben sokkal több dolgot megtud rólad, ami szerintem sokkal fontosabb, minthogy mit csinálsz a fütyiddel. Humor, intelligencia, világnézet... és ha amúgy bír téged, és ezek után kiderül, hogy nem voltál nővel, nem lesz akkora nagy csattanás, mintha a semmiből kezdenéd ezzel az infoval.
Csak ugye hát az előítélet. Sokan azt sem tudják megmagyarázni, miért találnak valamit furcsának. Nekem volt itt egy régebbi nickem vagy 10 éve, amivel 20-on éves szűzlányként osztogattam párkapcsolati tanácsokat, és eszméletlen jó értékelésem volt.
30 éves nő vagyok, nem érezném katasztrófának, mind mások vagyunk, más élettapasztalattal, élményekkel, családi háttérrel, lelki beállítottsággal. Millió oka lehet annak, hogy valaki még szűz ennyi idősen. Sajnos sokkal gyakoribb, mint gondolnánk az, hogy valakit gyerekkorában molesztáltak, megerőszakoltak, ami egy életre megkeserítheti a szexuális életét az embernek, és ugye sokkal egyszerűbb azt mondani nagy pofával, hogy esélyt se adnék egy ilyennek, mint hogy megkérdezzük erről, vagy próbáljuk megérteni, támogatni a másik embert. Az emberek többsége a könnyebbik utat választja, és azonnal beskatulyázza a másikat. Nem biztos, hogy egy lúzer, csak esetleg gyerekkori trauma érte/valami egyéb pszichológiai problémája van/csak akkor képes szexuálisan vonzódni valakihez, ha szerelmes belé/testi problémája, betegsége is lehet/nagyon zárkózott a korábbi rossz tapasztalatok miatt, emiatt meg bekerült egy ilyen ördögi körbe, hogy már nem is mer nyitni a nők felé, stb... Valljuk be, annyi szemét van a nők között is... Ezek csak amik most eszembe jutottak, egyik se jelenti azt, hogy ő akkor most férfiként nulla. Ha meg egy nőnek ez az egyetlen, ami számít, hogy dugott-e már a pasas, akkor gratulálok. Fel kéne fogni, hogy nem vagyunk egyformák, nem kéne elvárni, hogy mind ugyanúgy éljük az életünket, ugyanolyan forgatókönyv szerint.
Nálam semmilyen problémát nem okozna, ha szűz lenne a pasi. Ha emberileg teljesen rendben van, miért érdekelne? :) Ha meg nincs, akkor az, hogy szűz-e vagy sem, úgyis tárgytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!