Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyrészt mert rengeteg 40-es nem ad már magára.
Másrészt ki akarna családot, házastársat, gyerekeket kockára tenni pár kósza dugásért?
47 vagyok.
Kb 2-3 éve akár minden ujjamra jutna, ha szeretném.
Azért kedves barátom, mert a 40-es házas generációknál már szinte nincs is szex. Miért? Ad egy, mert ott van a gyerek vagy gyerekek, iskolásak, a feleség már dolgozik, a férj dolgozik, 10-15 év kapcsolat után már sok a tüske, átálltak anya és apa üzemmódra. Fáradtak, elégedetlenek. A szexuális vonzalom már régen megkopott. Innen véve igen sok férj keres(ne) szeretőt, mint amennyinek jut(na). A nők 40 felett tele munkával, fáradsággal, gyerekneveléssel. Nem a szexen jár az eszük. A maradék szingli nő meg nem házas fószerral áll le. El ne hidd már, hogy szeretőt találni csak egy csettintés! Sokkal de sokkal nehezebb mintha egyedülállóként keresnél valakit. Itt már a diszkréció is fontos, és nagyon lényeges a szexuális vonzalom. 40 felett meg már erősen hanyatlik mindkét oldalon. Aztán a másik döntő érv, hogy a nők részéről alig van aki megkockáztatja a szeretői viszonyt, mert nem teszi kockára a családját.
Én férfiként mondom, hogy egy két kósza dugás az ég világon semmit sem ér. Ha meg neked a szerelem kell, válj el, mert a család mellé nem fog elférni egy érzelmi kapcsolat.
Miért nem oldod meg a kapcsolati problémákat? Az nem egyszerűbb talán?
Az ember normális kapcsolatra sem talál könnyen párt, nemhogy szeretőt…
Mellesleg voltam szerető, soha az életben nem csinálnám újra. Sok ember egyszer kipróbálja és nem kell nekik többé, mert sérülés a vége, Ja meg plusz az embernek van önértékelése is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!