Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt mondták azért nem megy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondták azért nem megy az ismerkedés, mert nincsen rutinom benne. Hogy legyen ha nem értek a nőkhöz?

Figyelt kérdés
Olyan könnyű ismerkedni mint autót vezetni... Ilyen hasonlatot kaptam. De akkor nekem miért nem megy semennyire se az egész csajozás?
2023. jan. 14. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Akkor sehogy. Ami ennyire nem megy, azt nem kell erőltetni.
2023. jan. 14. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
34%

Ez pont olyan hogy ne legyél szűz. De ha tényleg Mindenki elutasított eddig akkor hogyan legyen tapasztalatod?

Vagy hogy keress havi 1 milliót , mikor pl olyan szakmád van amiben senki nem kap 400 nál többet.

2023. jan. 14. 13:38
 3/7 anonim ***** válasza:
57%

Na persze... Nekem is mondták az autóvezetésről, hogy nyugi, majd megjön a rutin. Igenám, de elvágtak a vizsgán, nem is próbálkoztam többször.

Ha valaki nagyon szar, az nem szerez rutint. Van, aki az autóvezetésben, van, aki az ismerkedésben nem. Ilyen az élet.

2023. jan. 14. 14:10
 4/7 anonim ***** válasza:

"nem értek a nőkhöz"

Ezt kifejtenéd?

Miaz, hogy nem értessz hozzánk? Mi az amit nem értessz rajtunk, bennünk? Ha vannak konkrét kérdéseid, szívesen válaszolok. Edukálódni nem szégyen.

2023. jan. 14. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Vegyél az araboktól egy nőt csak pár teve kell;)

Olyan egyszerű, amit eddig tettél az nem sikerre vezetett, ezért tedd azt, amit még nem tettél...

2023. jan. 14. 14:16
 6/7 anonim ***** válasza:
79%

"De ha tényleg Mindenki elutasított"

Akkor nem próbálkoztál elég embernél.

"keress havi 1 milliót , mikor pl olyan szakmád van..."

akkor ki tanulj más szakmát.

"akkor nekem miért nem megy semennyire se az egész csajozás?"

Mert rosszul csinálod, rágörcsölsz, türelmetlen vagy, szófukar, vagy épp pofázógép. Millió+1 oka lehet.

Viszont ez gyakorlati dolog. minél többet csinálod, annál jobban fog menni.

Amúgy meg jótanács.. ne csajozni akarj, hanem ismerkedni. Hatalmas a különbség. Illetve ad2, legyen életed mellette. hobbi, célok, tervek.

2023. jan. 14. 14:16
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, ha nincs jó fizetésed, jó külsőd akkor nem ér semmit a csajozás.
2023. jan. 14. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!