Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak a "VAN AUTÓM, LAKÁSOM, EGZISZTENCIÁM" hozzáállással miért csodálkoznak ha pénz miatt kellenek nőknek?
Ez a gondolkodásmód főleg a 30+ , 40-es korosztályú férfiakra jellemző, hogy azt mondja hogy ő ezekkel az anyagi javakkal rendelkezik, ez nyilván az ezek alapján döntő nőket fogja vonzani, de aztán utána meg sok ilyen férfi megsértődik hogy rá nem is kíváncsi a nő, vagy ha már nincs annyi pénz akkor a nőt már nem érdekli a férfi.
Ez mi miatt nem teljesen logikus ezeknek a férfiaknak?
Ha nem az anyagi dolgok miatt vonzódó nőket akar, akkor ne anyagiakkal hirdesse önmagát.
"Valós példák"
És semmi más nem történt a randin, csak a foglalkozás közlése?
"Tehát megtaláltad a saját szintedet egy gyerekes apuka képében. És át tudsz siklani olyasmik felett, hogy neki ott van a biológiai anya, neked meg a biológiai apa."
Te minden partnerednél előzetes értékbecslést tartasz az előző partnereire vonatkozóan és ezen lamentálsz, hogy ki rakta már bele mijét teelőtted? Mert én nem. Nekem nem kell azon átsiklanom, hogy az ő gyerekeinek van egy anyja. Ahogy a férjemnek sem okozott álmatlan éjszakákat ugyanez a helyzet vica versa.
Nem vagyunk egyformák. Nem szűz férfit szerettem volna. És ő sem szűz nőt.
Ennyi idősen az ember nyilván mozaikcsaládban gondolkozik. Legalább is én. Biztos létezik az általad említett 3 gyerek 3 apától, de a hapsinak ne legyen gyereke szemlélet. Én társat kerestem, nem újabb és újabb apukákat. Nemcsak a korom miatt, de amúgy sem szerettem volna további gyereket. Mármint közöset. Hogy neki van, az számomra sokkal jobb verzió, mintha nem lenne.
"Nem tudom, beszélgettek-e a világban emberekkel, akár csak szolgáltatókkal, de pl egy fodrász is azt fogja kérdezni tőled, mit dolgozol, mert az egy semleges téma."
Igen és attól függően, hogy mit válaszolsz akár elérhetőséget is cseréltek és majd igénybe veszi esetleg a szolgáltatásodat, vagy felajánl egy jó kis bartert, ami persze számára előnyös. Pl. ő ingyen levágja a hajad, te ingyen adsz neki jogi tanácsot.
Értékesítő voltam sokáig, azt a megdöbbenést látni kéne, mikor eljön a pillanat, hogy a hal akarja megenni a horgászt. Főleg az ellenkező nemnél jó ez, amikor a nő hálózza be a férfit, azt gondolva, hogy a cuki mosoly és a dekoltázs majd eléri a hatását és amint felajánlod neki az általad forgalmazott terméket, abban a pillanatban megsemmisül. Volt, mikor vicces kedvemben voltam és egy hitgyülis de jól jövedelmező ügyfelemtől kapott Biblia volt a táskámban és közöltem vele, hogy fogadja be a szívébe Jézust.
A beszélgetés ott is úgy indult, hogy mikor mondtam, hogy mivel foglalkozom mondta, hogy milyen kár, remélte, hogy orvos vagyok, mert nagyon olyan a karakterem (itt kicsit flörtölgetett velem) azon belül is bőrgyógyász vagy ismerek legalább egyet, mert a rosaceája egyre makacsabb és fodrászként meg különösen kínos. Majd mikor látta, hogy haszna nem lesz belőlem folytatta a flegma picsás társalgást a kolléganőjével pasiügyekben, hogy ki kivel meg kit csalt meg meg kit csalt vissza meg ez meg az egy forintot nem ér, de legalább költött rá a másik még azt sem. Majd a végén átadtam neki a Bibliát, hogy fogadja el Jézust és elmúlik a rosaceája, imádkozni fogok érte.
38.
"Úgyhogy kifejezetten szánalmas, mikor banki hitelre vett lakást (aminél az aláírás pillanatában elköteleződtek 10-20-30 évekre) úgy prezentálnak, mintha az a sajátjuk lenne. A sajátjuk LESZ majd valamikor AMENNYIBEN a futamidő VÉGÉIG megfelelnek a szükséges ÖSSZES feltételnek..."
Én ezt leírtam már ide párszor, és mindig a 0% + "Menyjé a anyhádba te proliköcög!" volt a válasz, meg jött a NAGYKÖZGAZDÁSZCSODÁLATOSELME, és kifejtette, hogy a hiteles lakás az jó és biztos.
Ja...csak éppen idehaza BANKOK és BRÓKER CÉGEK is dőltek be, 50-100 éves múltú cégekről nem is beszélve.
Nos akkor hol biztos a melód? IT meg mérnök? A Covid-kor őket rúgták ki nálunk elsőnek, mert liftszerelő ritka madár, de számítógépes gyereket felhajtok 2 óra alatt.
21 Az, hogy irodai meló igaz, ugyanakkor nem csapatok azzal, hogy mennyit keresek. Ha érdekli az illetőt a személyem, később úgyis elmondom, hogy black box testinggel és szoftverhasználat oktatással foglalkozom.
De szerintem ismerkedés első fázisában fontosabb, hogy mik a hobbijaim, mit szeretek szabadidőmben csinálni. Ugyanis a lánnyal is szabadidőmben randiznék, nem a munkahelyemen.
46.
Hobbi? De abból nem jön le, hogy mennyi a lóvéd, kivéve, ha a hobbid az autóverseny, vagy az elefántvadászat.
"A Covid-kor őket rúgták ki nálunk elsőnek, mert liftszerelő ritka madár, de számítógépes gyereket felhajtok 2 óra alatt."
Nem. A kovidkor őket KÜLDTÉK HAZA elsőnek.
Ha azt mondom csoro vagyok siman nem kellek.
Ezert inkabb bevallom oszinten hogy jol allok anyagilag. Erre azt mondjak ne a penzemmel akarjak part talalni.
Nem kellek igy se ugy se.
Mi a kerdes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!