Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak a "VAN AUTÓM, LAKÁSOM, EGZISZTENCIÁM" hozzáállással miért csodálkoznak ha pénz miatt kellenek nőknek?
Ez a gondolkodásmód főleg a 30+ , 40-es korosztályú férfiakra jellemző, hogy azt mondja hogy ő ezekkel az anyagi javakkal rendelkezik, ez nyilván az ezek alapján döntő nőket fogja vonzani, de aztán utána meg sok ilyen férfi megsértődik hogy rá nem is kíváncsi a nő, vagy ha már nincs annyi pénz akkor a nőt már nem érdekli a férfi.
Ez mi miatt nem teljesen logikus ezeknek a férfiaknak?
Ha nem az anyagi dolgok miatt vonzódó nőket akar, akkor ne anyagiakkal hirdesse önmagát.
Ez olyan, mint én kövérre retusálnám magamat a képeimen, nehogy valakinek azért tetszek, mert vékony vagyok…neked hobbid az önsorsrontás? Azt várod, hogy valami csóró csajszit kifogj, aki beéri egy keveset kereső pasival is? Ennek mi értelme?😅
#10: "Én például azért kérdezem meg a másiktól, hogy mivel foglalkozik, mert megakarom ismerni.."
De te nem vagy aközött a 100 nő között, akiket 3 csoportba osztottam. Az igazság, hogy a valódi alulfizetett szakmámat, munkakörömet mondtam és 30-ból 0 szexuális aktus lett. A hazugság, akiknek egy kamu szakmát villantottam, amivel nem szálltam nagyon el, de sejtelmesen azt láttattam, hogy jóval több van bennem, mint ami a valóság. Ahol nem buktam le, ott mondjuk 20-ból a felét megfektettem. Beleértve az itteni emberek szerint kategórián felül tartott instamodelleket is vagy budai magániskolás lányt.
Végül a kontrollcsoport, akik annak ellenére lefeküdtek velem, hogy tudták volna, kérdezték volna az egzisztenciális dolgokat (ezek jellemzően alkalmik voltak és ennyi is volt benne RÉSZÜKRŐL, nem pedig részemről) vagy annak ellenére utasítottak vissza, lehettem volna akár sokkal gazdagabb is (akkori öltözék alapján), mégis nem is érdekelte őket pedig látszólag a szimpátia megvolt. Itt rengeteg oka volt, nem volt túl az előzőn, másba szerelmes vagy túl sok olyan dolog volt, amivel nem tudott egyetérteni. Pl. vegán én meg húsevő vagy vallásos én meg nem, más zenei stílus ami neki nagyon fontos, hogy egyezzen esetleg életkor (és nem lekoptatás, hanem tényleg ilyen beteg volt, pedig azt mondta jól csókolok)...
Nyilván, 30-40 évesen már indulok a mamuszomban a temető irányába és csakis egy pénzes faszi kísérhet az utolsó utamra. Ja nem.
Olyanról, hogy valaki befejez egy kapcsolatot és újat kezd...? Hallottál esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!