Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért élsz párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élsz párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Azokhoz szól a kérdés, akik hosszabb ideje párkapcsolatban élnek. Mit gondolsz, miért élsz kapcsolatban? Mi az a tulajdonságod vagy társadalmi körülmény, amiért párt találtál, ill. téged választottak párnak? Ha nem akarsz kilépni a kapcsolatból bár sokszor komolyan gondolkodtál rajta, miért nem teszed, és mikor jött el ez a döntés vagy beletörődés?

Kort és nemet írj.

2023. jan. 10. 21:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Nyolcas vagyok. Nagy hatása van az anyagiaknak es a félelemnek is. Az mozdítana ki, ha sok pénzhez jutnék, vagy szerelmes lennék valakibe. Egyik se valószínű.
2023. jan. 10. 22:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Szeretem, imádok vele lenni, mert tartalmasabbak a napjaim.
2023. jan. 10. 23:01
 13/16 A kérdező kommentje:
#11: Valamikor a párodba is szerelmes voltál. Akkor egy szerelem is csak ideig-óráig mozdítana ki, egy idő után abba is belekényelmesednél? Mi az ami leginkább változott kettőtök hozzáállásában, viselkedésében, hogy jéghideg lett a kapcsolatotok? Ahogy írtad, már jó pár évvel ezelőtt.
2023. jan. 10. 23:08
 14/16 anonim ***** válasza:
38%
Kíváncsi vagyok, ezek közül hányan csalnak/vannak csalva, hány helyére képzelnek be mást szex közben, hányan hazudnak szerelmet a rendszeres ürítés/kaja/rezsifelezés miatt.
2023. jan. 10. 23:15
 15/16 A kérdező kommentje:
#14: Igen, rájuk is vonatkozott az eredeti kérdésem. Érdekel, mik azok a szempontok amik felülírják a ,,nem jó kapcsolatot". Akár úgy hogy egymást választva élnek együtt továbbra is (tehát nem tökéletes de tudják hogy olyan nincs is), akár úgy hogy jobb híján - társas magányban élnek (azaz pl. elégedetlenek de inkább a másik féllel vannak mint egyedül vagy valakivel aki unalmas/nem biztosít kényelmet stb).
2023. jan. 10. 23:36
 16/16 anonim ***** válasza:
58%

Nekem alapvetoen jo a kapcsolatom, szoval ezert. Egyebkent szivesen elnek egyedul, mert szeretem a szabadsagot, es anyagilag sem fuggok a paromtol, az enyem a lakas amiben elunk, de nem ad ra indokot a parom, hogy csak amiatt kirakjam, mert neha jo lenne ugy itthon lenni, hogy senki nem bsztat azert, mert szetszorom a lakasban a cuccaim es tarsai :D Unalomuzesre van egy rakas hobbim, amikkel elvagyok es barataim is vannak, soha nem unatkoztam szinglikent, a parkapcsolatom(tobbes szamban, exeket is beleszamitva) azert lett, mert ha bejon valaki, akkor vele szeretnek lenni es altalaban teszek erte valamit, hogy eszrevegyen a masik, ilyenkor nem tudok csak ulni a seggemen, de ha epp nem volt olyan szemely, aki erdekeljen, akkor halal jol elvoltam egyedul a dolgaimmal, nem volt szokasom soha csak ugy ismerkedni barkivel, hatha valaki jo lesz.

Egyebkent mar maga a szakitas egy nehez dolog, nem feltetlenul attol fel valaki, hogy utana mi lesz szerintem. Hacsak nem hirtelen felindulasbol csinalod, mert vegleg elszakadt a cerna, akkor nehez felhozni a temat eleve, mert tudod, hogy ott lesz egy kellemetlen beszelgetes, a masik szinte biztos, hogy megbantodik, te meg nem akarod megbantani (mert egy elhidegules pl meg nem azt jelenti, hogy utalod ot), egy esetleges kozos barati kor eseten erre is gondolsz, hogy ezzel lehet a barataid felet is elveszted, stb. Bonyolultabb ez sok esetben, nem csak annyi, hogy jaj, most akkor albit kellene keresnem, ami draga lesz.

2023. jan. 11. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!