Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki egyszerűen alkalmatlan az ismerkedésre és a pártalálásra?

Figyelt kérdés
Nem egy tipikus incelről van szó. Az élet többi részén egyébként sikeres, jó külsejű, összességében jó ember. Egyszerűen csak nem tudja hogyan/mikor flörtölni, nők felé közeledni, a nők érdeklődését felkelteni. Van ilyen, hogy valakinek egyszerűen csak hiányoznak ezek a képességek, vagy az ilyen személyeknek mindig van valami titkolt defektjük?
2023. jan. 10. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, szerintem sokunknak van ilyen ember az ismerősi körünkben. Sokféle képesség kell ahoz hogy az ember az élet minden területén sikeres lehessen, vannak akiknek a kapcsolatteremtés esik nehezükre másoknak a pénzcsinálás, ez ilyen.
2023. jan. 10. 15:41
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem nevezném defektnek, sokminden állhat a háttérben. Fakadhat többek között önbizalomhiányból vagy a visszautasítástól való félelemből is. Ha van rá lehetőséged, akkor keress fel egy pszichológust, valószínűleg tud majd segíteni a probléma gyökerének megtalálásában.
2023. jan. 10. 15:46
 3/9 anonim ***** válasza:
#2 kifejezetten örülnék ha ezt nem problémának neveznéd. Én is ilyen vagyok de ez nem probléma amíg én érzem annak.
2023. jan. 10. 16:36
 4/9 anonim ***** válasza:
*nem érzem
2023. jan. 10. 16:37
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Bocs, de nekem erről kapásból az jut eszembe, hogy az illető valószínűleg valamilyen mértékben Aspergeres, vagy szociálisan alkalmatlan. Képtelen értelmezni / dekódolni általában véve az emberek nonverbális jelzéseit. Viszont ez tanulható. Hogy mást ne mondjak: Aspergeres nők is vannak, viszont mivel rájuk gyerekkoruktól kezdve óriási elvárás / nyomás nehezedik, hogy minél jobb kapcsolatteremtők legyenek, ezért ők felnőtt korukra "kikezelik magukat", méghozzá kognitív módszerrel. A végeredmény így sem teljesen ugyanaz lesz, mint egy úgymond "egészséges" ember esetén, de megtévesztően hasonlónak fog tűnni, különösen a felszínes emberek (= társadalom többsége) számára.
2023. jan. 10. 16:37
 6/9 anonim ***** válasza:
#3 Nekem úgy jött le, hogy a Kérdező problémaként éli meg, amúgy meg sem született volna ez a kérdés, másrészt a megfogalmazás is ezt sugallja. Tényleg örülök, hogy te nem érzed annak, de a válaszom elsősorban nem neked szólt.
2023. jan. 10. 18:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Én alkalmatlan vagyok rá. Az élet többi részén sem vagyok nagyon sikeres, csak a mindennapokatt élem amúgy is.
2023. jan. 10. 18:56
 8/9 anonim ***** válasza:
72%

A párkapcsolati siker is egy siker. Kellenek hozzá adottságok, körülmények, de egy jó adag szerencse is.

Van egy rakás sikeres ember aki nyomja a TedTalk szerű maszlagot, de lövése nincsen, miért lett sikeres.

Mintha egy lottónyertes osztogatná az észt, hogy "Ezt és ezt a technikát csináld, bízz bennem, én 2011-ben nyertem a lottón" :D Fingja sem lesz csak azt hiszi, hogy nem mák volt. Mint az a közgazdász aki egyszer ráhibázott egy gazdasági válságra és azóta minden évben megmondja a frankót és persze soha nem jön be, de őt cikkezik merthát ő megmondta anno má' :D (Nouriel Roubini sztárközgazdász és a többi hasonló)

2023. jan. 10. 21:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor magában keresse a hibát, mit lehet tenni?
2023. jan. 10. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!