Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetek ilyen szinten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek ilyen szinten alkalmatlan az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

Nem hogy komoly kapcsolatom nincsen soha, de már ott tartok, hogy 1-2 hónapig sem működik valakivel, vagy akár már a tali előtt összeveszünk. 🤷

Pedig én tényleg igyekszem.

A külsőmmel nincs baj, mindig is tetszettem a férfiaknak, de valahogy senkivel nem vagyunk kompatibilisek.

Pl: én szeretem a találkozókat előre megbeszélni (vagy előző este, vagy nagyon max. aznap reggel), de már a sokadik olyan pasiba botlik, akikkel képtelenség ezt megtenni, engem pedig borzasztóan bosszant, ha valaki mindig az utolsó pillanatban, random rám ír, hogy talizunk-e.. Én sosem unatkozom, sőt, nagyon sok mindent zsúfolok egy napba, és pont ezért, szeretek előre tervezni.

A kommunikációval is szokott pl. gond lenni, hogy a másik képtelen normálisan írni cseten, fura, flegma, vagy eltűnöget..

Olyan is volt már, hogy amikor teljesen úgy tűnt, hogy kedvel a pasi, utána úgy éreztem, hogy csak szívat, vagy hirtelen érdektelen lett.

Egyszerűen nem értem, hogy hol van a hiba..

Nyilván én sem vagyok tökéletes, de épp ez az, hogy ennyire rövid idő alatt ki sem derülnek az ember hibái, nyilván igyekszem a legjobb oldalamat adni. Nem vagyok tapadós, féltékeny sem, hisztis sem, szerintem egy nagyon kedves lány vagyok, sok programot lehet velem csinálni, szeretek beszélgetni, szenvedélyes típus vagyok.

Vagy csak ekkora szerencsétlen lennék?

26L

2022. ápr. 25. 12:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
33%
Ne nálad sokkal jobb pasikat válassz, akiknek másnapra már le van beszélve pár randi, aztán beszorítanak, ha az nem jött össze, hanem keresgélj a saját kategóriádban.
2022. ápr. 25. 12:15
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem sokkal jobb pasik, szerintem külsőre passzolunk velük.
2022. ápr. 25. 12:17
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

"A külsőmmel nincs baj, mindig is tetszettem a férfiaknak"

"Nem vagyok tapadós, féltékeny sem, hisztis sem, szerintem egy nagyon kedves lány vagyok, sok programot lehet velem csinálni, szeretek beszélgetni, szenvedélyes típus vagyok."

Ha ez mind igaz lenne, akkor nem itt kérdezgetnél, hogy mi a baj. Javaslom vegyél figyelembe külső véleményeket is, adj a visszajelzésekre - elsősorban a hozzád közel álló, őszinte emberekére.

Te amúgy rendbe vagy lelkileg nagyjából? Tudod mit szeretnél az élettől? Tudod mit szeretnél egy párkapcsolattól? Céltudatosan élsz és keresel párt vagy csak lesz ami lesz alapon?

Nem árt ezekkel tisztába lenni, főleg ha komoly kapcsolatot szeretnél.

2022. ápr. 25. 12:17
 4/21 anonim ***** válasza:
24%

"Nem sokkal jobb pasik, szerintem külsőre passzolunk velük."

A hangsúly azon van, hogy szerinted. Amint látod, mégsem passzoltok...

2022. ápr. 25. 12:18
 5/21 anonim ***** válasza:
24%
Nehéz minden lánynak jóképű, magas, humoros, intelligens, jól szituált férfit találnia.Egyszerűen van egy limitje az ilyen a férfiaknak.Magyarán hamar elkapkodják őket.
2022. ápr. 25. 12:19
 6/21 anonim ***** válasza:
36%
Tipikus női incelnek hangzik.
2022. ápr. 25. 12:20
 7/21 A kérdező kommentje:

Néhányan inkább alattam is vannak picit külsőre, de nyilván nem kezdek olyannal, aki totál nem tetszik.

Őszintén szólva, nem szoktam előre tervezni semmit sem, csak úgy lesz, ami lesz.. Pont azért egyébként, mert tudom, hogy úgy sem tart sokáig. De ezt a területet leszámítva teljesen rendben van az életem. Klassz munkám van, vannak hobbijaim, 1-2 jó barátom, jól érzem magamat.

2022. ápr. 25. 12:21
 8/21 anonim ***** válasza:
24%

"Néhányan inkább alattam is vannak picit külsőre, de nyilván nem kezdek olyannal, aki totál nem tetszik."

Hát peersze, annyira alattad vannak, hogy lelkesen rád tapadnak és nem tojnak rád úgy, ahogy az előbb elmesélted, ugye? :D

Saját magad ütöd a szavaiddal. Meg is van a probléma: Teljesen irreális az önképed és nagyok az elvárásaid. Nem fogsz így találni senkit.

2022. ápr. 25. 12:26
 9/21 A kérdező kommentje:
Hiába írogatod ezeket, akkor sincs igazad. :D Egyik srác sem volt ez a tipikus filmsztár külsejű, kigyúrt, menő, stb, akikre valószínűleg gondolsz. Szerintem jóképűek meg ápoltak voltak, de teljesen normális srácok.
2022. ápr. 25. 12:32
 10/21 anonim ***** válasza:
15%

"Hiába írogatod ezeket, akkor sincs igazad. :D"

Annyira nincs igazam, hogy magadnak mondasz ellent... :D Egyébként évente van kb. 1 felhasználó, aki át is gondolja a válaszokat és felfogja, hogy esetleg vele van a probléma, nem mindenki mással. Na, hát nem te lettél idén az az 1 személy. Csinálj csak tovább mindent ugyanúgy, aztán majd írd ki újra ugyanezt a kérdést!

2022. ápr. 25. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!