Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetek ilyen szinten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek ilyen szinten alkalmatlan az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

Nem hogy komoly kapcsolatom nincsen soha, de már ott tartok, hogy 1-2 hónapig sem működik valakivel, vagy akár már a tali előtt összeveszünk. 🤷

Pedig én tényleg igyekszem.

A külsőmmel nincs baj, mindig is tetszettem a férfiaknak, de valahogy senkivel nem vagyunk kompatibilisek.

Pl: én szeretem a találkozókat előre megbeszélni (vagy előző este, vagy nagyon max. aznap reggel), de már a sokadik olyan pasiba botlik, akikkel képtelenség ezt megtenni, engem pedig borzasztóan bosszant, ha valaki mindig az utolsó pillanatban, random rám ír, hogy talizunk-e.. Én sosem unatkozom, sőt, nagyon sok mindent zsúfolok egy napba, és pont ezért, szeretek előre tervezni.

A kommunikációval is szokott pl. gond lenni, hogy a másik képtelen normálisan írni cseten, fura, flegma, vagy eltűnöget..

Olyan is volt már, hogy amikor teljesen úgy tűnt, hogy kedvel a pasi, utána úgy éreztem, hogy csak szívat, vagy hirtelen érdektelen lett.

Egyszerűen nem értem, hogy hol van a hiba..

Nyilván én sem vagyok tökéletes, de épp ez az, hogy ennyire rövid idő alatt ki sem derülnek az ember hibái, nyilván igyekszem a legjobb oldalamat adni. Nem vagyok tapadós, féltékeny sem, hisztis sem, szerintem egy nagyon kedves lány vagyok, sok programot lehet velem csinálni, szeretek beszélgetni, szenvedélyes típus vagyok.

Vagy csak ekkora szerencsétlen lennék?

26L

2022. ápr. 25. 12:11
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom, hogy van valami probléma vagy a viselkedésemmel vagy a személyiségemmel, mert mindenkivel eljönnek a súrlódások, egyszerűen nem passzolunk valahogy, nem működik, és nem értem, hogy miért.
2022. ápr. 25. 12:39
 12/21 anonim ***** válasza:
16%
Le lett írva az ok, csak képtelen vagy elfogadni.
2022. ápr. 25. 12:41
 13/21 anonim ***** válasza:
43%

Van itt egy kis bukfenc; ismerkedés eleje, legjobb oldaladat mutatod, mégis összeveszel velük? Ha ez a legjobb oldalad, milyen a többi?

A barátaidtól kérdezd, mi lehet a baj, ők ismernek.

2022. ápr. 25. 12:52
 14/21 A kérdező kommentje:

A kérdésben írtam pl egy dolgot, ami amúgy gyakran előjön, de ez meg olyan, hogy persze, néha oké nekem is, mert éppen ráérek, de nem vagyok hajlandó mindig ugrani valakinek azonnal, és nyilván ezt egy idő után szóvá teszem.

De igazából maguk a srácok is olyan furák már alapból. :/ Egyikük sem alkalmas egyébként kapcsolatra szerintem, folyton egyedül vannak, nyilván nem véletlenül. És nálam is ugye ez van, és gondolom, pont egymást vonzzuk..

2022. ápr. 25. 12:56
 15/21 anonim ***** válasza:
38%

Nőként reagálok:

Szerintem unalmas vagy. Eleve ott furcsa, hogy 26 éves kedves aranyos lány vagy.. Pedig te 26 éves nő vagy. Érzéseket kellene ébresztened a másikban, akkor fognak keresni. Akár vitáztok, akár csak nézitek egymást, fel kell kavarnod a másik érzéseit.

Nagyon biztos tippek a következők: KÉRDEZZ RÓLA! a férfiak imádnak magukról mesélni, főleg, ha sokat adnak igazat nekik fontos dolgokban. Nem kell hazudni, próbáld olyanra terelni a témát, amivel valószínűleg egyet értesz. Jelentéktelen dolgokban, vagy amiben tudod, hogy megosztó a véleményed, mondd nyugodtan, nem kell mindig kedvesnek lenni és tapintatosnak, biztos van olyan, ami téged felkavar, had kavarjon fel titeket együtt. Ami pozitívat látsz, dicsérd meg benne, ami negatívat(amennyiben apróbb dolog) nyugodtan mond el.

A férfiak szeretik, ha sokat hallgatsz.. tudom, hogy ostobán hangzik, de ez van. Úgy érzik, megérted őket ilyenkor, pláne ha mosolyogsz is hozzá, és néha lesütöd a szemed, majd rájuk nézel. A legtöbb nőnek magától jön a flörtölés, akinek nem, annak muszáj ilyen praktikákat bevetni, ráérezni mikor lehet húzni a másikat, és mikor nem.. szerintem semlegesnek tartanak, nem tudom elképzelni, hogy legalább szexre ne próbálkoznának be, amennyiben valóban jól nézel ki.

Még annyit, hogy "egy idő után szóvá teszed, hogy nem ugrasz".. ez mennyi idő? Főleg az első pár találkozó után kellene bennetek lennie egy heves vágynak, hogy félretedd a dolgokat, hogy láthasd a másikat. Nem tudom, minek találkoznál velük többet, ha ez benned sincs meg.

Szerintem nem az a baj, hogy "sérült vagy lelkileg" meg ilyenek, hanem pont, hogy letojod az egészet, mert hiányzik belőled a heves érzelem.

2022. ápr. 25. 13:06
 16/21 A kérdező kommentje:

15-ös: Szexre próbálkoznak be nyilván, meg feküdtem már le pár emberrel, akikről beszélek, velük szex is volt, meg megvolt a vonzalom. Témám az nagyon is sok van, pont, hogy inkább a srácok szoktak csendesebbek lenni, eddig 1-2 kivétel volt, aki nagyon beszédes volt.

Értem, mire gondolsz, és azért az így nem igaz, hogy letojom, sőt, de főleg az elején, amikor nem is komoly még a dolog, nem dobok el mindent, hogy rohanjak velük találkozni, de tőlük sem várom el, csak annyit várnék el, hogy tudjunk már megegyezni valami konkrétabban. Van olyan fiú barátom, akivel soha nincs ebből konfliktus, tehát létezik ilyen is, de valahogy ismerkedésnél általában a nagyon spontán emberekkel akarok össze. :/

2022. ápr. 25. 13:17
 17/21 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, ha gondolod, beszélgethetünk, hàtha passzolunk.
2022. ápr. 25. 13:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Hol ismerkedsz?
2022. ápr. 25. 14:00
 19/21 anonim ***** válasza:
54%

Na háj. Ez egy sok tényezős dolog. A srácokkal vannak e közös témáitok, érdeklődési köreitek, hobbitok (nem a Gyűrűk Urából)? Hogy érzed magad velük? Miért gondolod azt, hogy úgysem fog sokáig tartani? Nem e lehet, hogy kiégtél ebben az egészben és szünetet kellene tartanod? Nem e lehet, hogy túlreagálod a dolgokat?

Írtad, hogy a srácok flegmák, furák, eltűnedeznek. Nem lehet, hogy csak neked tűnnek flegmának és számukra teljesen normális a viselkedésük? Szubjektív, hogy kinek mi a fura. Az eltűnés pedig azért lehet mert dolgozik, tanul, játszik, olvas, kutyát sétáltat, haverokkal van, stb. Ezer oka lehet.

Ha komolyan kéne megfogalmaznom a dolgot akkor azt mondanám, hogy tudat alatt, direkt taszítod el őket magadtól. Nyilván erre rá tesz egy lapáttal, hogy épp szerinted hogy viselkednek (furák, flegmák). Lehet, hogy félsz a csalódástól vagy az elköteleződéstől. Lehet nem érzed magad elég jónak. Azt mondanám, hogy ne erőltesd olyan görcsösen ezt a dolgot. Minnél jobban akarod annál inkább nem fog összejönni.

Meg persze lehet az is, hpgy simán csak nagyon szerencsétlen vagy. Nincs ebben semmi. Egy ideig én is ilyen voltam. Vonzottam a lelki betegeket, a r*bancokat, az ostobákat. Aztán rájöttem, hogy nem kell minden áron nő. Aki egyedül nem képes boldog lenni az nem várhatja el, hogy majd egy másik ember őt boldoggá tegye.

Viszont egy fontos dolog. Soha ne adj le az igényeidből :D. Azt nem szabad. Csináltam már. Nem lett jó vége.

24/F

2022. ápr. 25. 14:07
 20/21 anonim ***** válasza:

AKár tetszi kakár nem olyan pasikkal ismerkedzs akik külsőleg jobbak nálad. Magyarán NEM a te kategóriádba tartoznak ezért nem is akarnak tőled igazából semmit, csak gyors kielégülésre vágynak. Igen, vannak olyan férfiak akik megtehetik, hogy akár naponta más csajt/csajokat szédítenek és hamar eljutnak a legtöbb bugyijába. Ez a cél. Ha te nem érsz rá, váratod őket, akkor nem foglalkoznak veled, hiszen miért tennék? Van ezer másik akikkel sokkal hamarabb kielégüléshez juthatnak.

Szóval keress olyan srácokat, akik nem ebbe a kategóriába esnek.

Válogass valóban a saját szinteden, külsőre és belsőre egyaránt.

A legtöbb mai fiatalabb lány egyébként abban a tévhitben van, hogy attól még hogy van mondjuk egy jó munkája, sikeres a karrierje terén és mondjuk nem kövér, hanem eljár edzeni máris top kategóriás, főnyeremény lesz ezektől.

De ez nem igaz. Objektíven gondold csak át a te és a legtöbb korodbeli (főleg mondjuk anyagilag sikeresebb, magasabb végzettségű, jobb státuszú) lányok igényeit. Ezeknél ezerszer többet vártok el egy férfitól és mindezt átlagosnak tekintitek. Ja tudom, most az fog következni, hogy "akkor álljak össze a hugyfoltos nadrágos melós józsival?"... nem ezt mondom, csak azt, hogy a saját képességeiteket és azt amit nyújtani tudtok ne értékeljétek túl, a legtöbb férfit pedig ne degradáljátok le mondjuk átlagossá vagy akár átlag alattivá.

2022. ápr. 25. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!