Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Facebook társkeresőről mik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebook társkeresőről mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2023. jan. 9. 21:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Olyan megkeresedett nyomorultak vagytok, hogy lepontozzátok azt, aki kapcsolatban van. Gondolom ha nektek szar, másnak se legyen már jó! Aztán csodálkoztok, hogy értelmes ember nem áll veletek szóba. Ezt is lehet lepontozni, ennyi örömötök hadd legyen már az életben!
2023. jan. 11. 00:02
 12/13 anonim ***** válasza:
11-es! Én csak az őszinte véleményemet írtam le a Facebook társkeresőről és úgy általánosságba az összesről. Én elismerem akik kapcsolatban vannak, gondolom társkeresőről is születtek jó kapcsolatok de azok inkább 2015 előbb voltak. Facebook társkereső igaz nem olyan régi de ott is amikor először bejött abban a pár hónapban születtek kapcsolatok onnan. Elején nekem is sok match volt még tudtam is pár nővel kommunikálni most meg már match sincsen. Elképesztő hogy ezek a társkereső oldalak manapság mennyire sz.rt sem érnek. Mi akik meg fel vagyunk háborodva hogy mennyire nehéz a nőkkel az érdemi kommunikációt kiépíteni le vagyunk pontozva és elhordva mindennek. Itt elsősorban előző válaszoló nem a sikeres embereket pontozzák le hanem azokat akik a ghostingolás, instagram oldal reklámozás és a vissza nem írás miatt fel vannak jogosan lázadva!
2023. jan. 11. 07:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Amúgy meg akik társkereső oldalon sikeresen tudtak ismerkedni azok valamivel kitűntek a tömegből. Átlagos ember nagyon nehezen ismerkedik ott annak ellenére is hogy minden vacakra előfizet. Pasiknak főleg nehéz ott mert a 0 matchből mindig nehezebb válogatni én szerintem mint a 100-ból. A nők ezt nem érzik át hogy nekünk mennyire nehéz és ha mi elkezdünk ez miatt durcizni akkor előjön a nőkből a feminizmus. Ha mindenki egy kicsit lentebb vinné igényeit tök normálisan lehetne ismerkedni. Társkereső oldalak nem instagram és snapchat promóciós oldalak és nem is ghostingoló oldal! Jó lenne ha ezt sokan megtanulnák és rendeltetésszerűen használnák a társkereső oldalakat
2023. jan. 11. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!