Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tenyerén hordozós pasi után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyerén hordozós pasi után hogy lehet visszarázódni a közönyös nemtörődöm nyominger pasik közé ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sajnos megszoktam azt, hogy már első naptól rengeteg a téma, izgalom, udvarlás, el vagyok kényezetve nagyon, érzelmileg is elhalmoz, monogám hű, biztonságot nyújt, nem él online, ha kell, harcol küzd, rám van állva, sikeres talpraesett kommunikatív jófej helyes

De kezd ijeszteni az egész, ha szakítanánk.

Elkezdtem kifelé nézegetni.

És a net tele van hűtlen aljas igénytelen emberrel, vagy akik csak szexre mennek, vagy randin meg sem hívnának, érdektelenek, nem hajtanak, semmit nem is jelentek nekik, nem írnak nem hívnak csak néha odaböfögnek egy sziamizut,

És találkoztam egy rendes normálissal, aki alig fér be a szinte romhalmaz kocsijába, amikor magáról mesél, tele van kudarcokkal, munkahelyeket hol keres, hol utálja ami van, nem fogadják be egy közösségbe, exeit csalta, amolyan átlagember.

A felhozatal egy katasztrófa. Ijesztő.

Hogy lehetne visszatérnem az átlagéletbe, hogy egy esetleges szakítással ne kapjak sokkot a férfiaktól, a közönyüktől, vagy attól, hogy csak egy lyuknak akarnak nézni, vagy a heti egy sziamizuktól, az igénytelenségüktől, pancserkedéseiktől, vagy ahogy kinéznek, vagy ahogy hozzám állnak és egy senkinek néznek?

Akik el vannak halmozva kényeztetve, azok hogyan tudnak belejönni abba ha kell, hogy taposnak rajtuk mocsokban?

Akit tisztelnek szeretnek becsülnek, hogyan tudna belejönni a tarskeresésbe később?

#álomból vissza a valóságba
2023. jan. 7. 22:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
89%
Tele van a net hűtlen emberekkel, mármint olyanokkal mint te akik még kapcsolatban vannak de már a neten nézik a felhozatalt?
2023. jan. 8. 00:00
 22/29 anonim ***** válasza:
86%

Én sem értem miért nem jegyzeteket írsz inkább a tökéletes általában bántalmazó pasijaidról.

Vagy ez évek óta ugyanaz?

Most őszintén ennek a kérdésnek is mi az értelme, mit vársz?

Amikor az embernek van párja nyilván azt tartja a legjobbnak. Aztán szakítanak és találnak másik legjobbat (ha szerencsések).

De ilyet ki hallott már, te kívülről nem tudod értékelni milyen idióta gondolataid vannak? Emberek persze félnek, hogy megcsalják esetleg oket, vagy vége lesz más miatt a kapcsolatnak. De olyat, hogy együtt vannak hú de jó meg hűséges is meg gondoskodó meg figyelmes, de basszus mi van ha jobbnak már nem is kellenek ezért kell ezt megtartsam, na ez teljesen elborult.

Mint általában a kérdéseid többsége. Honnan neked idő erre a sok barom gondolatra? Mi bajod, hogy sose tudod élvezni ami éppen van vagy tovább lépni, ha nem jó?

2023. jan. 8. 00:28
 23/29 anonim ***** válasza:
33%

"Gondolom itt nincs meg senkinek az az életérzés hogy Audiból vissza a bkv-hoz."

"Vagy egy nyaralásból vissza a munkahelyre"

Én megertelek teljesen, de nagyon vicces, hogy egyes nők milyen szomorúak hogy a pasija már nem tartja el és látja el mindennel. :D a mocsokba kell lenni, ahol magadnak kell mindent megoldani, bár lenne mielőbb egy férfi aki elhalmoz és semmit se kell csinálni..

De az a része tetszett h szeretetre vágysz és megbecsulesre. :) de csajok, mindenki az egyenloseg nevében kapja össze magát és magatoknak intézzétek az audit.:)

2023. jan. 8. 00:47
 24/29 anonim ***** válasza:
89%

24. Félre értetted. Ő nem arra gondolt, hogy a pasi audijabol vissza a bkv-ra.

Hanem olyan érzés, a jó pasi után nem jó pasival lenni, mintha átülnél. De majd ha sokadik kérdését olvasod.. 😁

2023. jan. 8. 01:08
 25/29 anonim ***** válasza:
88%
A kérdező személyisége nagyon ellenszenves. 🤣 isten mentsen meg az ilyen nőktől!
2023. jan. 8. 06:40
 26/29 anonim ***** válasza:
84%

Hiába jön egy újabb férfi, aki elhalmoz, azt is megunod. Ez a "pasi" a belét kihajtotta, viszont neked ez már kevés.

Szerintem a pasizás izgalmát keresed, csak félsz felégetni a biztosat, azt aki a tenyerén hordoz... közben rájöttél, hogy mégsem lenne olyan vidám, és izgalmas az újrakezdés kint, mert sz.r a felhozatal.

A leírásodból úgy tűnik, hogy unatkozol, és egy férfitól várod, hogy boldoggá tegyen (akár szeretettel, biztonsággal, stb.) Ez már most sem működik, és ha mással kezdesz, ott sem fog, csak ideig-óráig... megint újat kell majd keresni.

Sajnos sokszor látom ezt női részről. Nem a másikat szeretik, hanem az izgalmat keresik, hogy "én" boldog legyek. Csak nézd vissza a leírásod: csak az "én" szerepel, nem a "mi".

Lehet hogy nem is más kapcsolatra lenne szükséged, hanem inkább egyedül lenni, és átgondolni, hogy jogosak-e az elvárásaid - az élet, a kapcsolat adhat-e ennyit, mint amit elvársz. Ezt nem bántásból mondom, hanem lehet hogy vissza kell térni a valóságba, hogy az ember mit várhat el az életben egyáltalán. Az is kérdés, hogy a másik mit kap a kapcsolatban, nemcsak "én".

2023. jan. 8. 09:44
 27/29 anonim ***** válasza:
46%

Miért nem írsz naplót de komolyan? Ez az oldal nem azért van, hogy a nevetséges vergődésedről olvassunk minden egyes nap!

Te sem vagy jobb, mint akikről írtál! Már most körbeszaglászol, hogy milyen a felhozatal? Miközben pasid van? Szerinted ilyen nőt akarnak a férfiak?

2023. jan. 8. 09:57
 28/29 anonim ***** válasza:

"Nem akarom azt érezni és hinni hogy senki mást nem találnék."

Ha már kifelé nézegetsz, ne félj kilépni. A nem jónál sokkal jobbat fogsz találni, ha hagysz magadnak időt, és csak azt fogadod el, ami/aki mellett/helyett nem kell más.

2023. jan. 8. 10:51
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

“Elkezdtem kifelé nézegetni.”

Itt fejeztem be az olvasást.

2023. jan. 8. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!