Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik kicsit is jól néznek ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kicsit is jól néznek ki, ők miért GYIK-en keresnek párt?

Figyelt kérdés

Most azokról beszélek, akik már kitettek ide kérdést, vagy próbáltak valamilyen formában ismerkedni és nem néznek ki rosszul. Hogyhogy itt próbálkoznak? És nem élőben vagy Tinderen? Tapsztaltatok már ilyet vagy abszolút itt nem volt még senki, aki átlagos vagy átlag feletti volt kinézetben ismerkedésnél?

(Nem veszekedős kérdés, kíváncsi vagyok.)

2023. jan. 7. 20:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%
Ennyi hülyét egy rakáson. Komolyan azért pontoztatok le mert elmondtam a véleményem és egy megtörtént esetet felhoztam példának. Szánalmas.
2023. jan. 7. 20:58
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
ÉLőben is próbálkozom, épp tegnap mondta egy nő 3 randi után, hogy nem. Tinderen összejött 3 nő, ebből egy velem csalta a férjét, másik nagyon kövér volt, 3. igénytelen volt, de azért együtt voltunk 1.5 hónapot. A kövért nem kellett volna kidobnom, elrontottam. De nem adom fel, új év, új remények, van következő kiszemeltem élőben, csak nehéz vele összefutni.
2023. jan. 7. 21:01
 13/18 anonim ***** válasza:
39%
Kényelmes
2023. jan. 7. 21:23
 14/18 anonim ***** válasza:

van akik csak önbizalom doppingra hajt

az igazán ronda emberek pasik mint én csak szeretnének valamiben hinni majd feladni és el menni prostihoz és ezt újra és újra eljátszani

2023. jan. 7. 21:25
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Mert incelek, femcelek
2023. jan. 7. 21:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Eléggé introvertált vagyok, de állítólag a külsőm rendben van. Probálkoztam már több netes társkeresőn is, de semmi sikerem nem volt. Bár más férfiaknak sincs a nemek állítólagos egyenlőtlen eloszlása miatt.
2023. jan. 7. 21:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Viszonylag jól nézek ki, de eléggé önbizalomhiányos vagyok az emberi kapcsolatok terén. Mondjuk barátokat szerencsére már sikerült szereznem, szóval fejlődők :D

Valahogy a tindert nem érzem biztonságosnak, itt kényelmesebb ismerkedni, még ha nem is olyan hatékony. Sikerült is már pár lánnyal beszélni innen, de mind tavol éltek sajnos így végül nem lett semmi. De ez legalább mutatja, hogy van itt is esély.

2023. jan. 8. 08:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Kisvárosban nem is jó a tinder mert ott mindenki valami ismerősnek az ismerőse, nem fogom ott égetni magam
2023. jan. 8. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!