Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kicsit is jól néznek ki, ők miért GYIK-en keresnek párt?
Most azokról beszélek, akik már kitettek ide kérdést, vagy próbáltak valamilyen formában ismerkedni és nem néznek ki rosszul. Hogyhogy itt próbálkoznak? És nem élőben vagy Tinderen? Tapsztaltatok már ilyet vagy abszolút itt nem volt még senki, aki átlagos vagy átlag feletti volt kinézetben ismerkedésnél?
(Nem veszekedős kérdés, kíváncsi vagyok.)
van akik csak önbizalom doppingra hajt
az igazán ronda emberek pasik mint én csak szeretnének valamiben hinni majd feladni és el menni prostihoz és ezt újra és újra eljátszani
Viszonylag jól nézek ki, de eléggé önbizalomhiányos vagyok az emberi kapcsolatok terén. Mondjuk barátokat szerencsére már sikerült szereznem, szóval fejlődők :D
Valahogy a tindert nem érzem biztonságosnak, itt kényelmesebb ismerkedni, még ha nem is olyan hatékony. Sikerült is már pár lánnyal beszélni innen, de mind tavol éltek sajnos így végül nem lett semmi. De ez legalább mutatja, hogy van itt is esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!