Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kicsit is jól néznek ki, ők miért GYIK-en keresnek
párt?
Figyelt kérdés
Most azokról beszélek, akik már kitettek ide kérdést, vagy próbáltak valamilyen formában ismerkedni és nem néznek ki rosszul. Hogyhogy itt próbálkoznak? És nem élőben vagy Tinderen? Tapsztaltatok már ilyet vagy abszolút itt nem volt még senki, aki átlagos vagy átlag feletti volt kinézetben ismerkedésnél?
Itt főleg mentálisan sérült és lelkisérült emberek keresnek párt.
2023. jan. 7. 20:20
2/18 anonim válasza:
Szerintem nem kell ahhoz mentálisan gyengének lenni.... bár ebben van valami. Legutóbbi randim egy csajjal innen volt. Telefonon nagyjából elment, de a találkozón mint valami barlanglakó úgy viselkedett. Dongták a legyek a fejét, a hajából csöpögött a zsír, majd megfagyott a lelkem, fel se öltözött rendesen. Nagy csalódás volt.
2023. jan. 7. 20:25
3/18 anonim válasza:
Nekem egyébként csak annyi a gobdom hogy élőben inteovertált vagyok és nincs olyan társaság ahol ismerkedhetnék.
2023. jan. 7. 20:26
4/18 anonim válasza:
Én olyan ronda vagyok, hogy még az itteni csajok is elhajtanak.
38 f incel
2023. jan. 7. 20:34
5/18 anonim válasza:
Én akikről láttam eddig itt képet, azok közül pár átlagos, de a többség átlag alatti volt.
2023. jan. 7. 20:39
6/18 anonim válasza:
Szerintem csak akkor lehetne itt párt keresni ha mindenki felhasználónévvel lenne. Mert akkor kiderülne az emberek személyisége a témákhoz hozzászólásoknál, és néhányan ez alapján szimpatizálnának egymással. De ahhoz az kellene hogy ne lehessen pontozni, értékelni, csak beszélgetni.
2023. jan. 7. 20:41
7/18 anonim válasza:
Jelenleg nem keresek ugyan párt, de volt már pasim innen GYIK-ről (és ő is jól nézett ki, egyébként). Ez is egy fórum a sok közül, és alkalmas az ismerkedésre, ha megtalálod a közös érdeklődési kört valakivel, aki a környékeden lakik. Aki ismerkedni szeretne, az gondolom nyitott minden felületen ismerkedni. Már aki ugye online is szeret és nem élőben, aminek azért vannak korlátai sok esetben: én pl home office dolgozom, így az iroda kilőve, a baráti köröm fix már vagy 10 éve és mindenkinek párja van, nincsenek új, "hozott" tagok, a szórakozás meg ugye velük zajlik, zömében házibulik formájában, ha beülünk is valahova, akkor is egymással foglalkozunk, szóval nagyon élőben ismerkedni nem is tudnék. A férjem a koliban ismertem meg, ami ugyan bulis(abb) időszak volt az életemben, de igazából ahhoz sem kellett messzire mennem.
2023. jan. 7. 20:42
8/18 anonim válasza:
unalomból
2023. jan. 7. 20:50
9/18 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös válasza:
Engem sem fenyeget a "Akik kicsit is jól néznek ki" idézet (😅), de még én sem ismerkednék itt szívesen, mert egyrészt amit a hatos írt, másrészt meg talán van ennél az oldalnál azért alkalmasabb platform arra, hogy társat keressen a zember.
Meg, amúgy is fekete-öves túlidealizáló vagyok, illetve sosem húztam sokáig a pötyögős/hang/videó alapú beszélgetős részt. Találkozzunk, oszt kiderül élesben van-é klikk, vagy sem. :)
2023. jan. 7. 20:53
10/18 anonim válasza:
Szerintem akkor lehet ebből valami érdekes, ha olyan kérdés/válasz kapcsán ismerkednek, ahol anoniman őszintébbek, mint képpel+névvel máshol. Tehát mondjuk társkeresés appon mindenki a szépet-jót mutatja, de itt az anonimitás miatt jobban megnyílnak az emberek "tét nélkül". Aztán ha valaki olvassa, úgy érezheti, "na igen, pont így érzek én is" és ez elindít egy beszélgetést. Máshol pedig lehet, ezt nem osztották volna meg egyből, és elsiklott volna a figyelmük egymás mellett. Vagy egyszerűen csak soha sem találkoztak volna a való életben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!