Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem válaszol egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem válaszol egyetlen nő sem a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 19:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Alapjáraton a nők szerintem kevésbé fogékonyak ilyesmire :D

Az elején biztos h csak a férfiakra fognak fókuszálni.. legalább kiegyenlítődnak majd valamelyest a viszonyok :D

Remélem megérem még ezt az időszakot és a kukim is feláll majd még :D

2023. jan. 9. 17:29
 22/26 anonim ***** válasza:

Ha szerinted kevésbé fogékonyak, akkor miért lennének bajban?

A viszonyok meg kiegyenlítettek, mindkét nem egyformán válogatós, csak más szempontok alapján válogatunk.

2023. jan. 9. 18:27
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Kereslet kínálat..

Jelenleg az átlagos nőknek is sok megkeresése van pl egy társkeresőn.. vagy az életben

De ha ez a dolog realizálódna akkor a pénzes férfiak egy jelentős része eltűnne erről a piacról, sokkal kisebb lenne a merítési arány..

2023. jan. 9. 18:35
 24/26 anonim ***** válasza:

Igen az átlagos nőt sokan keresik, de sok olyan, aki szóba sem jöhet. Téged ha megkeresne egy héten 5-6 "Irénke néni" aki a sulimenzán dolgozik, akkor válaszolnál az elsőn kívül bármelyikre? Arra is csak a meglepetés miatt.

A pénzes férfiak miért tűnnének el?! A férfiaknak szexi lányok kellenek, a nőknek meg gazdag pasik. Ez kiegyenlített. Te is lehetsz gazdag ha sokat dolgozol, és egy csaj is lehet szép ha sokat dolgozik a külsejéért, ha más nem gyűjt plasztikai sebészre.

A velünk született adottságaink nem egyenlőek, de ez mindkét nemre igaz.

2023. jan. 9. 19:45
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem az összes tűnne el, de egy részük sztem biztos.. mivel jobb befektetés egy programozható cyborg mint egy hisztis picsa xD inkább azokra a faszikra gondolok akik egy 10es listán csak 5-6osak kinézetre
2023. jan. 9. 20:05
 26/26 anonim ***** válasza:
75%

Az én példámat említve.

Nem nézek ki jól.

Nem vagyok sportos.

Nem vagyok magas, sőt még jól kereső sem de építem a karriert.

Eladtam személyesen egy terméket és úgy ismertem meg egy nőt teljesen a véletlen folytán. Aztán elkezdtünk beszélgetni és taliztunk egyre többet és többet és azóta lassan 1 éve együtt vagyunk és ismerjük egymást.

Ez a nő fent van társkeresőn és nagyon vonzó. Kb. 600 olvasatan levele van. Nyár óta nem jár fel.

Az oldal meg kijelzi és közel 600 olvaaatlan levele van. Ha ott ismertem meg volna őt akkor tuti nem ismerem volna meg őt

Így viszont ha valaki nem görcsöl rá hogy minden áron ismerkedni akar akkor sosem lesz barátnője.

Javaslatom az hogy járj olyan helyekre ahol nők vannak akár joga akár tánc bármi. És legyél velük kedves.

2023. jan. 9. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!