Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem válaszol egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem válaszol egyetlen nő sem a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 19:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
19%

Az átlagos nö nem Palvin Barbi kinézetü!

Az átlag pasi, nem a mamahoteles, csóró, lakas, autó nélküli pasikat kell érteni! (Ez az átlag alatti)

2023. jan. 6. 22:19
 12/26 anonim ***** válasza:
95%

11_

Persze. Még nem sok randid volt a társkeresőről, gondolom. Az átlag társkeresős férfi jelentős része albérletezik, vagy valamelyik szülővel közös házban lakik, ami a ritkábbik eset. Ez a jelenség egyre gyakoribb lesz, mert mára kiváltság lett saját lakást venni egyedül.

Szerencsés esetben nem úszik az adósságban, csak lakáshitelt kell törlesztenie.Van a két nagy halmaz, az egyik, aki jól néz ki, van dohány is, de csak szexre keres partnert. A másik, akik valamilyen kapcsolatban vannak, de kéne még valaki, akit hülyíthetnek meg dughatnak.

A másik két halmaz valahol a közepén van. Az egyikben vannak a vagy csúnya, vagy csóró, vagy albis, szülővel lakó, vagy autó nélküli és ezek változó permutációjával útnak induló versenyzők. Hát ők ku.va sokan lehetnek, a régi ismerős arcok, akiket évekig bead a társkereső.

A másik halmaz a saját lakásban élő, autós, jól kereső, átlagos kinézetű férfiak halmaza. Ők vannak kevesen. Mint a Palvin Barbik.

2023. jan. 6. 23:03
 13/26 anonim ***** válasza:
70%

"Az átlagos nö nem Palvin Barbi kinézetü!"

Hanem néha jobb.

"Az átlag pasi, nem a mamahoteles, csóró, lakas, autó nélküli pasikat kell érteni!"

Hát, azért nem sok pasinak van úgy zsebből saját lakása meg kocsija, ezek főleg anyagi dolgok. Persze jó tudni, hogy aki ez alatt van az nem fog kelleni a nőknek.

2023. jan. 6. 23:05
 14/26 anonim ***** válasza:
30%

13

Nekem biztosan nem, és nem érint a dolog már.

12

Normális nő nem áll le olyan pasival, aki annyira nem képes, hogy 30 éves korára kulon éljen anyukától...

2023. jan. 6. 23:27
 15/26 anonim ***** válasza:
20%

Nők csak a pénzreennek tapasztalatból tudom mert abban a körben mozgok!

Csakhogy nálam pénzt látni nem fognak!

2023. jan. 6. 23:33
 16/26 anonim ***** válasza:
83%

"Normális nő nem áll le olyan pasival, aki annyira nem képes, hogy 30 éves korára kulon éljen anyukától..."

A normális nők is leállnak, ha más téren alkalmasak a párkapcsolatra. Legfeljebb nem a szülővel lakásra rendezkednek be. Sok szülővel élő, főleg fiatal férfi anyagi megfontolásból nem él albérletben.

Egyébként nagyon kevés a normális nő, aki társkeresőzik. Az elváltak között még akad, de a 35 alatti, gyerektelen szingli nők nagyja nem normális. Vagy álomvilágban élnek, vagy önmegvalósítanak, esetleg elviselhetetlenek, bunkók,konzumidióták, gyerekgyűlölők, antiszociálisak, láncdohányos lelkibetegek, önző királylányok.

Elhiheted, hogy az a pasas se normál, akinek van egzisztenciája, kocsi, lakás, és mégis a neten keres párt magának. Az ilyenekre lecsapnak élőben a nők, legfeljebb szórakozásra hajtják a csajokat a társkeresőn, vagy éjjel-nappal melóznak és nincs idejük szociális életet élni. Ez utóbbi a nők álma, mert nem kell elviselni a társaságát otthon, mégis teli a hűtő, a benzintank, azt a kevés pihenőidejét meg be lehet osztani a közös programokra.

2023. jan. 7. 07:44
 17/26 anonim ***** válasza:
35%
16-os! Te nagyon jól látod a dolgokat és jól megfogalmaztad azt ami miatt engem állandóan 0%-ra pontoznak itt az emberek amik nagy része nő. Szerintem te is előbb vagy utóbb le leszel pontozva a fájdalmas igazság leközlése miatt. Sajnálatra méltó hogy a nők a pasikban csak az anyagi dolgokat nézik már elsősorban és azt hogy melyik pasi mit ért el és aki többet elért arra hajtanak. Megértem őket hogy kell az anyagi biztonság stb de túlzásokba sem jó esni. Vagy ha egy nő sokat vár el a pasitól akkor javaslom annak a nőnek hogy az elvárások felével legalább rendelkezzen mert olyat is láttam már hogy 19 éves kislány aki most pattant ki az iskolapadból már teli volt elvárásokkal a pasikat illetően!
2023. jan. 8. 06:25
 18/26 zol56 ***** válasza:
88%
Nincs eleg info vagy kép rólad. Esetleg ha van akkor az nem jön be a kinézett hölgynek. Próbálj meg egy egyszerű de szimpatikus profilt csinálni magadnak. És fontos, hogy az adottságaidnak megfelelően keress.
2023. jan. 9. 14:14
 19/26 anonim ***** válasza:
52%

Én azt várom már h a japánok kifejlesszék végre a női cyborgokat.. előbb utóbb biztosan megtörténik, hisz igény van rá..

Na majd akkor lesznek gondban a nők :D

Mondjuk én is mert pénzem nem lesz rá xD

2023. jan. 9. 17:13
 20/26 anonim ***** válasza:
81%
Nem hinném, hogy akkor aggódni fognak a nők, mert valószínű férfi cyborgok is lesznek. Max. kihal az emberiség, de annyi baj legyen.
2023. jan. 9. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!