Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 27 éves szűz férfi vagyok. Az a helyzet lehetett volna már a módom az elvesztésre,de leblokkoltam egy prostituáltnál. Ez óriási traumát okozott bennem.Mit tehetnék ez ügyben?
31.
Erre valóak a barátok, (haverok, cimborák, volt cellatársak, unokatestvérek - a nem kívánt törlendő) akár még kollégák is, ha olyan a légkör.
36.
Ismertem - és kapcsolatban is voltam - olyannal akinél ez a lelki dolog volt meg.
Ismertem - és voltam - olyannal, akivel csak a testiség volt meg.
De a kettő együtt? Ugyan már, ehhez szerencse kell. Extrém mértékű szerencse. Vagy heti szinten kell váltogatni azt, akivel vagy és akkor talán a nagy számok törvénye alapján pont belenyúlsz a halmaz metszetébe.
32. Én sem vagyok az. Edzek, figyelek az étkezésre, közben kocka is vagyok és érdekelnek az autók, motorok. A párommal szoktunk játszani online és társast is. Azt most decemberben újítottam be, bár az egyik picit melléfogás volt. (egy kártyajáték.)
Lelkileg passzolunk, mivel ő is érzelmes és én is. Talán nekem most picit nagyobb a libidóm, mivel sokat idegeskedik az egyetem és a vizsgák miatt.
Mondjuk amikor kettesben vagyunk, igyekszem nem 0-24 kívánni hogy tudjunk sorozatot vagy filmet is nézni. :D
Szóval nekem ő az, aki a mindenem és igazából vonzani sem tud más, legfőképp nem érdekelni, de semmilyen szinten sem. Egyszerűen nem tud senki sem vele versenyezni.. :)
Ja és ezt 37-esnek is ajánlom. Én vagyok neki az első és remélem az utolsó is. Nőként büszke vagyok magamra, hogy önálló vagyok, de nem hazisarkany. Mi mind a két szempontból passzolunk. :)
38.
Most remélem nem fogod félreérteni, mert nem támadásnak szánom, de nőként azért ez az ismerkedés valamivel egyszerűbb. A párválasztás nem, de az ismerkedés igen. Fordítva viszont ez a legkeményebb része, valahogy "jobbnak tűnni", mint a valóság, mert az általában "nem elég jó" hozzá. Sok dolgot el kell titkolni, valahogy előtérbe helyezni a kevés jótulajdonságot - nem egyszerű. Főleg, ha épp kiderül arról, aki szimpatikus, hogy ő a nemi szerepeket régiesen látja. Mondjuk az a legrosszabb forgatókönyv, mert nem vagyok klasszikus férfi-minta, de időnként szinte semmilyen sem.
Bocsi, ha ennek nem volt most értelme, fáradtságot érzek, ilyenkor a fogalmazás sem megy jól.
39. Erre csak azt tudom mondani, hogy sosem voltam cicababa, sosem volt modell alkatom. Husis vagyok, izmos. A célom most -15kg és egészségesnek lenni.
Azért bőven megkaptam már minden szitokszót, nem volt könnyű nekem sem ismerkedni. 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!