Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 27 éves szűz férfi vagyok. Az a helyzet lehetett volna már a módom az elvesztésre,de leblokkoltam egy prostituáltnál. Ez óriási traumát okozott bennem.Mit tehetnék ez ügyben?
Én azt nem értem, hogy egy K*rva hogy hagy a férfiakban jó első élményt.
Ez mind a két nem számára sorsdöntő a továbbiakban.
Aztán persze jönnek azzal, hogy a nőknek könnyebb elveszíteni. De milyen áron? Olyannal aki nem törődik a másikkal? Ugyan már..
Én meg 39 évesen vesztettem el. Egyszerűen azért, mert a megfelelő nővel akartam. Amúgy lett volna lehetőségem. Prostival eleve nem akartam, pedig nem egyszer leszólítottak már. Nekem ez érzelmi dolog is, nem akartam olyannal, akinek ez pusztán egy munka, amit két nap múlva el is felejt.
Aztán volt olyan, akit megfelelőnek tartottam volna, de ő meg aszexuális volt.
Olyan is volt, akivel simán megtehettem volna, rendes lány volt, csak épp nagyon egyoldalúak voltak az érzelmek. (Ő belém volt esve, részemről viszont semmi érzelmi vonzalom nem volt.) Kihasználni meg nem akartam.
Mondjuk 35 fölött már bántam, hogy nem tettem meg, amikor lehetőségem lett volna rá, de így utólag egyáltalán nem bánom. A lehető legtökéletesebben történt, álmaimban sem tudtam volna jobbat elképzelni. Azt mondom, jobban jártam, mintha 18 évesen elveszítettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!