Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jó pasik hogyhogy jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó pasik hogyhogy jobban tapadnak, mint a nem jók?

Figyelt kérdés

Ismerkedésnél és így kapcsolatokban azt tűnt fel, hogy amíg egy szingli értelmes helyes sikeres srác sokkal többet belead az ismerkedésbe is érzelmileg, a kapcsolatba is, sűrűn hívnak, írnak, szinte tapadnak, addig a nem jó vagy kevésbé jó pasik (csúnyábbak, vagy átlagosak, átlagos kötelező, szinte utált munkahellyel, unott élettel)randira is alig akarnának hívni, ha nagynehezen el is hívnak, semmire nem hívnak meg, nem tapadnak, érzelmeg szinte közömbösek, szókincsük alig van, alig lehet velük egy jót beszélgetni, a jó pasikkal meg valahogy ezeregy téma, interaktív, élénk kommunikáció van.

Vagy ez tesztoszteron függő lenne?

#átlag #átlag felettiek
2023. jan. 4. 17:33
1 2 3 4
 21/33 Lady Beth ***** válasza:
82%
12-es és 13-as válaszadók istencsászárok. De tényleg.
2023. jan. 4. 19:48
 22/33 A kérdező kommentje:

Ha aktivkodom abból meg az lesz hogy én vagyok a rámenős, én hívom randira, én szaladgálok utána, és akkor még jobban meg sem mozdulnak. Én akarom csak az egészet.

Ennek tetejébe én nem vagyok egy gatyahordó tipus férfiak helyett, nekem férfi lenne jó.

2023. jan. 4. 19:56
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Úgy néz ki be kell érned a jó pasikkal, sajnálom
2023. jan. 4. 19:58
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

23.

Én azért nem vagyok biztos benne hogy azok olyan jó palik lennének

2023. jan. 4. 20:04
 25/33 anonim ***** válasza:
60%

Hat ha nem kezd rogton anyazasba valaki, hogy minden no egy gcilada, akkor lehet normalisan beszelgetni.

A frusztracio forrasat mindenkepp meg kell oldani, mert meg ha ossze is jon egy baratno, mert neki pont tetszik, hogy a masik nem egy nagydumas csavo (lasd kerdezo), ott meg nincs vege a tortenetnek.

De ez mindket nemre igaz termeszetesen, csak a lanyok nagyobb esellyel talalnak part, akivel elronthatjak az egeszet :D

Kerdezo, te meg talald ki, mit akarsz, egy atlag vagy azalatti srac, akit altalaban elutasitanak, nem fog nyilvan ugy radnyomulni, mint az allat. De lehet, ha tul vagytok a kezdeti fazison, akkor el tud lazulni melletted. Ez csak akkor derul ki, ha valahogy megoldod az elejet. Ha ez nem megy, nos, akkor maradnak azok, akik nyomulnak rad, akkor meg neked kell valahogy tullepned a sajat onbizalomhianyodon, plane, hogy valojaban barki megcsalhat a jovoben, nem csak az, aki jol nez ki.

2023. jan. 4. 20:05
 26/33 A kérdező kommentje:

Eddig csak olyanokkal sikerült jàrnom akik nyomulnak rám.

Akikre én tapadnék, még soha nem jött is össze.

Nem az önbizalmammal van baj, hanem engem zavar mikor nők nyomulnak párkapcsolatban levő vagy házas pasikra is. Nem ilyenek mellett tervezném élni.

2023. jan. 4. 20:09
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Pedig igaza van a 25-ös válaszolónak, ez bizony önbizalomhiány. A párodat nem csak megszerezni kell tudni, hanem megtartani is. Ez utóbbi nem állhat csak abból, hogy elvárod, mostantól pedig kutya kötelessége más nőkre rá sem nézni. Illetve az sem megoldás, hogy azért választasz népszerűtlen(ebb) pasit, hogy rá talán majd nem mozdulnak más nők.
2023. jan. 4. 20:14
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Most már kíváncsi lennék, hogy Te mégis hogyan nézel ki, hogy rád csak a fullos pasik mennek..

Ahogy látom neked semmi sem jó, a jók azért mert jók és nyomulnak, az átlagosak meg azért meg átlagosak és a viselkedésük is az..

Most vagy egy kamu kérdés ez ahol magad egy istenkirály bomba csajnak állítod be akire mindenki is megy vagy nem tudom..

2023. jan. 4. 20:18
 29/33 anonim ***** válasza:
Lehet h jó pasiknak több az önbizalmuk, sőt már lehet volt megelőző kapcsolatuk is akár.
2023. jan. 4. 21:59
 30/33 anonim ***** válasza:
Tanult tehetetlenség
2023. jan. 5. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!