Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, inceltársaim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, inceltársaim, ti hogyan tudtátok leadni az igényeket, mivel tudtátok rávenni magatokat hogy olyan nővel is össze tudtok jönni, aki nem igazán vonzó?

Figyelt kérdés
38 éves vagyok és még nem nagyon volt barátnőm, szűz már nem vagyok, de barátnőm még nem volt valahogy azok a nők akik igazán bejönnek nem akarnak. Igaz sokkal jobban néznek ki, mint én azok a lányok. De mit csináljak azokhoz vonzódok
2023. jan. 3. 21:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

@20

De most komolyan ott tartunk amúgy, hogy a te értékrended (és ahogy látom, a társadalmi elvárások) szerint életrevalóbb, felnőttebb ember az, aki egy boldogtalan kapcsolatban él, mert az jut neki, mint az, aki az őt megszülő, majd felnevelő személy mellett van? Komolyan hányhatnékom van a társadalomtól. Persze más téma az, ha valakinek van egy olyan párja, aki "eh, nem rossz egyáltalán, szeretjük egymást... de azért nem az igazi", meg az, amit én felvázoltam, de remélem, lejön az üzenetem, értetlenkedésem, kérdésem lényege.

2023. jan. 6. 15:18
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

#21: Amennyiben aszexuális a srác, semmi baj nincs vele. Viszont ettől még a nők saját női szemszögből vizsgálják a dolgot és a komoly kapcsolatra vágyó nők egyik első stratégiai lépésük, hogy a kiszemelt férfit izolálják az anyóstól. Ez a stratégia megnyilvánulhat úgy is, hogy az anyós ha szimpatikus, akkor szövetkezik a két nő a kiszemelt srác ellen, a meny felébreszti az anyósban a nőt, az anyós pedig mint a férfi anyja hatást tud gyakorolni a férfira, főleg ha a két nő összezár ellene.

Utóbbi stratégia amúgy bizonyos etnikai csoportoknál gyakori és nem véletlenül. Normál esetben csak bizonyos egzisztenciális szint felett érdemes az anyóssal szövetkezni, ha pedig magas az életszínvonal általában az anyós sem hülye és a menyecskét mindig betolakodónak fogja tekinteni, így jobb stratégia számára izolálni a fiút.

Ha viszont jó a kapcsolata az anyjával, akkor nehéz dolga lesz a menynek, mert bármikor ki tudják penderíteni, ki tudják zárni az örökségből, az meg nem járja, ha éveket pazarol (a szépségét, fiatalságát) egy olyan férfire, akinek nem tudja kellő módon befészkelni magát a családjába.

Lényeg a lényeg, ez a valódi problémája a nőknek a mamahotellel és nem nem értik, hanem szándékosan nem akarják a logikát érteni az anyagi megfontolás mögött. Hiszen az a férfit és családját gazdagítja, akik dinasztiaként, mint a Dallas gyarapszanak, míg a nő egy ilyen közegben mindig kívülálló idegenként fogja érezni magát.

És ezért van az, hogy egy tiszta szándékú, tiszta lelkű nőt nem érdekel, még aranyosnak is tartja, ha a férfi felnőtt korában sem tagadja meg az anyját és maximum akkor húzza a száját, akkor viszont jogosan, ha

- a férfit ugráltatja az anyja.

- ha a férfi nem tud dönteni az anyja beleegyezése nélkül.

- ha a férfinek az anyja minden ügyes-bajos kínja (nem komoly betegség vagy ilyesmi, hanem telefonbeállítástól függönyfelrakáson át mindent kitalál, csak hogy a figyelem középpontjába legyen mikor a párjával lenne közös program meg mindig családi ebéd, stb.) fontosabb, mint a párkapcsolata.

- ha a férfi a párjával is az anyukáját akarja pótolni, úgy kell főznie, úgy kell mosnia meg mindent úgy kell csinálnia.

De ezek ma már vidéken is viszonylag ritkák, Budapesten meg nem is ismerek ilyen férfit a tágabb környezetemben sem.

2023. jan. 7. 20:22
 23/25 anonim ***** válasza:
26%
Én szexuálisan elég csapnivaló vagyok. Alacsony libidó, kevés tesztoszteron, nem elég tartós a merevedés, nem is tart sokáig... szóval nekem ilyen szempontból nem volt nehéz leadni az igényeimből. Ha összejöttem volna egy bombanővel, valószínűleg Viagrával kellett volna tömni magamat reggeltől estig.
2023. jan. 8. 08:25
 24/25 anonim ***** válasza:

#23: Ha alacsony a libidód, akkor azt jelenti nem is akarsz igazán szexelni. Ha viszont a merevedéseddel vannak gondok attól még lehetsz gondolatban szexgép, csak fizikailag nem bírod.

Ez a kettő együtt van jelen nálad vagy csak kevered a szezont a fazonnal?

2023. jan. 8. 13:39
 25/25 anonim ***** válasza:
24, hát mittudomén, most nyilván szívesen ébrednék reggelenként kőkemény dákóval meg lennék "latinlever", dehát melyik pasas ne akarna... nem tudom mit akarsz amúgy kihozni ebből a kérdésből. Ha kifejted, lehet én is jobban meg tudom válaszolni.
2023. jan. 8. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!