Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor és miért változott meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és miért változott meg a helyzet, hogy a nők már az idősebbek helyett a fiatalabb férfiakat választják?

Figyelt kérdés

10 éve még emlékszem, hogy az volt a problémája a fiatalabb férfiaknak, hogy minden nő idősebbet akar aki tapasztalt, jó anyagi helyzetű.

Ma meg már az a probléma ha 2-3 évnél nagyobb a különbség a férfi javára, és csomóan maguknál fiatalabbal jönnek össze.

Lassan már az az átlagos egy párnál ha a nő/lány idősebb valamivel.

2023. jan. 2. 20:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

Azért mert a legtöbb pasas rettenetesen eligénytelnedik 35-40 körül.

Meghíznak (nem +5-10kg-ra gondolok hanem, hogy kész hordó vagy kötény van a hasa helyén), eljönnnek egy randira zsíros hajjal, borostásan, kinyúlt pólóban, kb úgy nézenk ki mint egy 3 gyerekes szoptatós anyuka. Elvárásaik meg az egekben, hogy nekik modell külsejű nő kell. Én sem nézek ki úgy 30 felett mint egy 22 éves celeb, de azért nem is lóg a hasam a p.ncimig, és nem úgy megyek oda a randira mint akit a kutya szájából húztak ki, plusz nem filmsztár külsejű pasira vágyom.

Szóval nagyjából azért amit az előző 2 kommmentelő is leírt.

2023. jan. 3. 11:04
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Az igen! Kemény válaszok!
2023. jan. 3. 13:30
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Őszinték
2023. jan. 3. 13:42
 14/16 anonim ***** válasza:
A kedvenc amikor már fél óra után rátér "Shrek" arra a témára, hogy elvált, ezért a fél fizetését leadja az exasszonynak, marha drága az albi, és amúgy nekem van-e és milyen a lakásom, és szeretek-e főzni, meg szeretem-e a kisgyerekeket, annak ellenére, hogy nekem nincs ...:D
2023. jan. 3. 19:24
 15/16 anonim ***** válasza:
18%
El vannak szállva maguktól a nők.
2023. jan. 3. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:
37%

Mert a pasik nem...

Egy 10/3-as pasi miért akar mondjuk 10/7-es nőt magának? Próbálkozhat, szíve joga, de ne lepődjön meg ha kosarat kap. Természetesen utána a 10/7-es nő az álnok szuka, aki csak a "chad-ekre" meg a pénzre hajt.

2023. jan. 3. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!