Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez manapság lehetséges?

Figyelt kérdés

A férjemmel úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk tovább az életünket, 10 év után. Van egy közös gyermekünk. Mivel még fiatal vagyok és nem akarom magam elásni ezért eszembe jutott, hogyha ismerkedni kezdek mi fog történni?! Egy bizalmi kapcsolatot idő kialakítani azonban igényeim nekem is vannak. Nyilván elértünk a férjemmel egy életszínvonalat aminél lejebb nem szeretném adni. Itt a probléma. Mert a mai férfiak mind ki vannak hegyezve a témára, hogy a " nőknek csak a pénz számít, mennyit keressek, hogy kelljek neki" stb.. Így, hogyan ismerkedjek? Ha előre elmondom, akkor engem is ebbe a kategóriába tesznek, de ha nem és a későbbiekben pedig kiderül, hogy anyagilag nem passzolunk, akkor én maradok hoppon.

Szerintetek?

2022. dec. 18. 06:58
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Ha elértél egy bizonyos egzisztenciát, akkor annak megfelelö ismeretségi köröd, programjaid is vannak. Az meg rögtön látszik, hogy anyagilag hol áll valaki. Ismerkedni lehet pl golfversenyen, operában, mükincsaukción, divatbemutatón, zártkörü manhattani partyn, karlovy vary-i filmfesztiválon is, ilyen helyekre "egy életszínvonalat" elért emberek járnak, akik hasonló barátokra/társra nyitottak, nem proli golddiggerekre.
2022. dec. 18. 07:08
 2/4 anonim ***** válasza:
12%
Gyerekkel amúgy is kevés az esélyed új férfit találni. De ha lekezelő vagy a nem diplomás és nem jó családba született emberekkel azzal még inkább rontod az esélyeidet.
2022. dec. 18. 07:35
 3/4 anonim ***** válasza:
88%

Ismerkedésnél szinte elso blikkre lehet tudni ki hogyan áll anyagilag anelkul is hogy téma lenne.

Pl egyik srac: videki rohad a foga hajnalba kel a gyárba dogozni vagy epp otthon van mert csak szezonban dógozik. biciglivel jár munkába az is nyikorgós retkes tipusu.

Masik srac ki van akadva azon hogy megy le az euro ára inflacio van meg otthon tőzsdezik, kedvenc markaja a tomi hilfiger, 50 millás kocsit nézett ki magának es luxusingatlant epit de most még magasan vannak az epitoanyagok árai. Es ezek a legnagyobb problemai es ezeken sír.

Mindenki amikor csak a problémairol beszél vagy a terveirol celjairol már abbol is lejon szinte minden.

2022. dec. 18. 08:09
 4/4 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem meg nem gond ha kiirod tarskeresore hogy jo anyagi szinvonalon elsz es magadhoz hasonlo tarsat keresel. De azt ne felejtsd el odairni hogy a sajat igenyeid te fedezed. Mivel ugyse varsz semmit hogy adjon a pasi, ezert nem neznek goldiggernek hisz nem kerulsz semmibe. Ugyis annyi volt a lenyeg hogy az uriember tartson veled lepest.
2022. dec. 18. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!