Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor és miért változott meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és miért változott meg a helyzet, hogy a nők már az idősebbek helyett a fiatalabb férfiakat választják?

Figyelt kérdés

10 éve még emlékszem, hogy az volt a problémája a fiatalabb férfiaknak, hogy minden nő idősebbet akar aki tapasztalt, jó anyagi helyzetű.

Ma meg már az a probléma ha 2-3 évnél nagyobb a különbség a férfi javára, és csomóan maguknál fiatalabbal jönnek össze.

Lassan már az az átlagos egy párnál ha a nő/lány idősebb valamivel.

2023. jan. 2. 20:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

“ Ma meg már az a probléma ha 2-3 évnél nagyobb a különbség a férfi javára”

Azért ez nagyon erős túlzás. Én huszonéves lány vagyok, párom 11 évvel idősebb. Barátnőim, rokonaim között is az a jellemző, hogy a férfi az idősebb, pár eset van csak, ahol fiatalabb. Mondjuk 10 párból 3-nál. Az exem amúgy 5 évvel fiatalabb volt nálam, de pont ezért nem is működött (éretlen volt).

Az oka ennek a jelenségnek az, hogy már a nők is el tudják tartani magukat, nem az a fő szempont egy kapcsolatban, hogy a már karrierrel rendelkező férfi eltartsa őket. Akkor meg miért ne lehetne fiatalabb.

2023. jan. 2. 21:05
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Neked miért kell fiatalabb lány? Mert... jobban néz ki.
2023. jan. 2. 21:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért nem a norma most sem, egyszerűen csak több olyan kapcsolat lett, ahol a nő idősebb - azért, mert régebben élt ez a begyöpösödött berögződés, hogy a férfinak kell az idősebbnek lennie, és egy csomóan féltek attól, hogy kinézi őket a társadalom. Ma meg már nem fintorognak egy nőre a legtöbben, ha kiderül, hogy idősebb a párjánál (max. akkor, ha egyértelműen csak pénzeli a selyemfiúját, pl. több évtizeddel idősebb, és nem is annyira bombanő). De azért a többség még mindig idősebb férfival van. A közvetlen ismeretségi körömből, ahol ismerem a párok korát, több tíz párból 2-t tudok mondani, ahol a nő az idősebb, és ott is 1, ill. 2 év van köztük.
2023. jan. 2. 21:46
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A stressz miatt hamar öregszenek a férfiak, nyilván nem vonzóak a nők számára.
2023. jan. 2. 21:46
 5/16 anonim ***** válasza:
3. vagyok: a nagyobb korkülönbséggel kapcsolatban pedig mostanában kezdtek rájönni emberek vagy megtalálni lyan összefüggéseket, hogy bizony, tetszik, nem tetszik, nagyobb arányban uralkodó vagy elnyomó személyiségek azok a férfiak, akik náluk 10-15+ évvel fiatalabb nőket hajkurásznak komoly kapcsolatra, főleg ha az adott nő a 20-as évei elején jár... mert gyakran a vonzalom mellett az is közrejátszik, hogy a fölött a nő fölött még könnyebben tudnak uralkodni meg könnyebben tudják őt formálni, mint egy tapasztaltabbat. Persze ez nem minden ilyen esetre igaz, ezért ezeket nem kellene mind egy kalap alá venni, de sajnos vannak ilyen tendenciák.
2023. jan. 2. 21:51
 6/16 anonim ***** válasza:
Amikor huszonéves férfi voltam, maguktól is szólítottak le idősebb nők, mostanában, 30 éves korom óta szinte soha nem fordul elő, hogy érdeklődnének a nők... Véletlen?
2023. jan. 2. 21:54
 7/16 anonim ***** válasza:

Fiatalság kultusz van még oregsegtolnvalo félelem valószínű. Bár kérdező elmondhatatlanul h hány éves nőkre meg férfiakra gondol mert nem mindegy h pl huszoneveseken belul vagy máshogy!

Talán az is közre játszik h a fiatalabb pasik kondiba járnak van amelyik olyan melóba amivel tud utazgatni külföldre míg idősebb társai a családi életben merültek el. Sokféle verzió lehetséges.

2023. jan. 2. 23:22
 8/16 anonim ***** válasza:

Nálam úgy 30 körül. Ugyanis addig is a 30körülieket szerettem, meg azután is😂

Ez mondjuk nagyjából pont 10 évvel ezelőtt volt.

2023. jan. 3. 00:02
 9/16 anonim ***** válasza:
88%

Hogy miért?

- kopaszodnak, korán, túl korán. Lenne megoldás, de nem tesznek semmit ellene.

- elhagyják maguk. Sokan úgy néznek ki, mint a shrek.

- stílus nuku

- sokan csak cselédként tekintenek a nőre. Eljutottunk oda, hogy egy bizonyos kor felett nem a nőknek van szükségük a férfiakra, hanem fordítva.

- unalmasak lesznek és semmit nem akarnak csinálni

2023. jan. 3. 00:47
 10/16 anonim ***** válasza:
88%

Én 35 éves nő vagyok, társkersőn beülök valahová egy 40-es pasassal:

1. Elkezd 10 perc utan magyarázni, az exéről, a kölkeiről, a hülye főnökéről, a lakhatási gondjairól, a piás apjáról, a pánikbeteg anyjáról, stb, stb

2. Kiderül, hogy tulajdonképpen nős, és jön a válófélben vagyok már, izébizé mellébeszélés.

3. A legtöbben tényleg úgy nézenk ki mint shrek (csak 10 évvel azelőtti képet tett fel). Elképzelem, hogy ezt a pasast kéne pucéran csókolgatnom és nem megkivánom, hanem rámjön a hányinger. Nem adonisznak kell lenni, de na...

Szóval kell ez a francnak, már bocsánat.

2023. jan. 3. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!