Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és miért változott meg a helyzet, hogy a nők már az idősebbek helyett a fiatalabb férfiakat választják?
10 éve még emlékszem, hogy az volt a problémája a fiatalabb férfiaknak, hogy minden nő idősebbet akar aki tapasztalt, jó anyagi helyzetű.
Ma meg már az a probléma ha 2-3 évnél nagyobb a különbség a férfi javára, és csomóan maguknál fiatalabbal jönnek össze.
Lassan már az az átlagos egy párnál ha a nő/lány idősebb valamivel.
“ Ma meg már az a probléma ha 2-3 évnél nagyobb a különbség a férfi javára”
Azért ez nagyon erős túlzás. Én huszonéves lány vagyok, párom 11 évvel idősebb. Barátnőim, rokonaim között is az a jellemző, hogy a férfi az idősebb, pár eset van csak, ahol fiatalabb. Mondjuk 10 párból 3-nál. Az exem amúgy 5 évvel fiatalabb volt nálam, de pont ezért nem is működött (éretlen volt).
Az oka ennek a jelenségnek az, hogy már a nők is el tudják tartani magukat, nem az a fő szempont egy kapcsolatban, hogy a már karrierrel rendelkező férfi eltartsa őket. Akkor meg miért ne lehetne fiatalabb.
Fiatalság kultusz van még oregsegtolnvalo félelem valószínű. Bár kérdező elmondhatatlanul h hány éves nőkre meg férfiakra gondol mert nem mindegy h pl huszoneveseken belul vagy máshogy!
Talán az is közre játszik h a fiatalabb pasik kondiba járnak van amelyik olyan melóba amivel tud utazgatni külföldre míg idősebb társai a családi életben merültek el. Sokféle verzió lehetséges.
Nálam úgy 30 körül. Ugyanis addig is a 30körülieket szerettem, meg azután is😂
Ez mondjuk nagyjából pont 10 évvel ezelőtt volt.
Hogy miért?
- kopaszodnak, korán, túl korán. Lenne megoldás, de nem tesznek semmit ellene.
- elhagyják maguk. Sokan úgy néznek ki, mint a shrek.
- stílus nuku
- sokan csak cselédként tekintenek a nőre. Eljutottunk oda, hogy egy bizonyos kor felett nem a nőknek van szükségük a férfiakra, hanem fordítva.
- unalmasak lesznek és semmit nem akarnak csinálni
Én 35 éves nő vagyok, társkersőn beülök valahová egy 40-es pasassal:
1. Elkezd 10 perc utan magyarázni, az exéről, a kölkeiről, a hülye főnökéről, a lakhatási gondjairól, a piás apjáról, a pánikbeteg anyjáról, stb, stb
2. Kiderül, hogy tulajdonképpen nős, és jön a válófélben vagyok már, izébizé mellébeszélés.
3. A legtöbben tényleg úgy nézenk ki mint shrek (csak 10 évvel azelőtti képet tett fel). Elképzelem, hogy ezt a pasast kéne pucéran csókolgatnom és nem megkivánom, hanem rámjön a hányinger. Nem adonisznak kell lenni, de na...
Szóval kell ez a francnak, már bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!