Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok erről a "férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a "férfi érje be azzal ami jut neki" életszemlélettel? Ilyen felfogással ki tud alakulni egy jó párkapcsolat?

Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 17:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen eletszemlelet, de altalaban elobb-utobb ok maguk dontenek igy, hogy azzal lesznek, aki jut nekik. Jo esetben egyebkent boldog kapcsolat lesz a dologbol, ahol pusztan annyi a “baj”, hogy nem a total idealja a masik kulsore, de belsore lehet az.

Annak total semmi ertelme, ha se kulsore, se belsore nem tetszik a masik, csak “ez jutott”, az mind a ket felnek kibszas :D

2023. jan. 2. 18:24
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Nyilván azzal fogod beérni ami jut, máskülönben erőszakot követsz el. Vagy maradsz egyedül. Logikus.
2023. jan. 2. 19:49
 13/19 anonim ***** válasza:
Mindenki azzal éri be ami jut neki. Mivel más választásunk nincs.
2023. jan. 2. 20:16
 14/19 A kérdező kommentje:
De, ha nem tetszik valaki, nem szívesen kelsz fel mellette, nem mutatkoznál vele, nem élvezetes a szex és nem vállalnál vele gyereket akkor, hogy lehet elfogadni azt ami jut?
2023. jan. 2. 20:24
 15/19 anonim ***** válasza:

"De, ha nem tetszik valaki, nem szívesen kelsz fel mellette, nem mutatkoznál vele, nem élvezetes a szex és nem vállalnál vele gyereket akkor, hogy lehet elfogadni azt ami jut?"

Nem mindenkinek irreálisak az elvárásai!

Miért ilyen elcseszett a rálátásod az emberekre?

2023. jan. 2. 20:51
 16/19 anonim ***** válasza:

Olyan lehetsz mint a "nagyon nagy ő" című filmben Mauríció a főszereplő legjobb barátja.

Pl: az egyik résznél megjelenik a kvázi barátnője, dögös és azt mondaná mindenki hogy hibátlan, erre a férfi elkezd fintorogni amikor a kamera ráközelít a lábára a csajnak és látszik a papucsban hogy a középső lábujja hosszabb kicsivel.

2023. jan. 2. 20:57
 17/19 anonim ***** válasza:
#14 Miért vagy vele?
2023. jan. 3. 00:10
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ez egyén függő.

Én pl. olyan nővel házasodtam, aki nem volt kimondottan az ideálom, de tudtam, hogy 50 évesen is szívesen dugnám. Az más kérdés, hogy elsárkányosodott és tönkrement a házasságunk, de nem azért, mert én nem vonzódtam hozzá szexuálisan.

Akinek másodlagos a szex, az inkább válasszon olyat, aki háziasszony személyiségű, még ha nem is vonzó számára. Én nem ilyen voltam, ezért szerelemből házasodtam, mert tudtam, hogy ha nem vonzó számomra, akkor nem részemről nem működik a kapcsolat.

2023. jan. 3. 09:07
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Ahol az egyik fél úgy gondol a párjára, hogy "nekem csak ennyi jutott", addig abból nem lesz egészséges kapcsolat, ezt egy incel is kilogikázza. Csak olyannal gyere össze, aki tetszik, vagy senkivel. Én így gondolom. Egy olyannal összejönni, aki nem tetszik, mi értelme?
2023. jan. 3. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!