Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lenne egy olyan "problémám",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy olyan "problémám", hogy nem tudom mi tévő legyek, ugyanis aszexuális és leszbikus vagyok egyszerre,(tehát szeretnék pár év múlva párkapcsolatot, viszont szex nélkül) és attól félek, hogy nem fogok ilyen embert találni. ?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy csak egy leszbikus lányt kellene keresnem, és hátha meg tudom neki mondani, hogy nálam no szex van, viszont ez necces, mert sokaknak lenne "hiánycikk" a szex. Valakinek ötlete van?

2023. jan. 2. 12:40
1 2
 1/13 anonim válasza:

De akkor mit jelentene számodra a "párkapcsolat"?

Rendes együttélést, csak szex nélkül? Vagy ez egy barátnői kapcsolat, közös programok, beszélgetés?

2023. jan. 2. 12:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én demiszexuális és leszbi vagyok, szóval az nálam se fontos tényező. :)
2023. jan. 2. 12:48
 3/13 anonim ***** válasza:
14%

Ez így ugyanaz mintha lenne egy barátilag barátnőd.

Kedveled, ő is kedvel téged, csináltok közösen programokat, lelki értelemben is jól megértitek egymást és nincs szex. Ezt hívják BARÁTSÁGNAK. Persze csak úgy hogy szexuális értelemben egyik fél sem vonzódik a másikhoz.

2023. jan. 2. 12:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
#2 gyertek össze:)
2023. jan. 2. 13:02
 5/13 anonim ***** válasza:
6%
Az aszexuálisok szoktak szexelni, valami más lehet a háttérben
2023. jan. 2. 13:11
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

Akkor azok a hetero párok is csak barátok akik X éve házasok de már nincs szex? :)

Szerintem nem ettől függ az, hogy párkapcsolatnak lehet nevezni valamit. (2-es vagyok)

2023. jan. 2. 13:11
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Na félj, nem fogsz.
2023. jan. 2. 13:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen helyzettel élek, a szexualitás nem része az életemnek és ezt nehéz elfogadnia az épp aktuális páromnak. Szexelünk, de soha nem kezdeményezek. Ha gondolod írj

24N

2023. jan. 2. 13:13
 9/13 anonim válasza:
34%
Azt sem kívánod, h a másiknak szexuális téren örömet okozz?
2023. jan. 2. 13:21
 10/13 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem bérelj albérletet, és hirdesd meg, hogy kiadó egy szoba. Elvégre neked ennyi az igényed, lakjon melletted egy nő.
2023. jan. 2. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!