Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol a legkönnyebb ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol a legkönnyebb ismerkedni egy lánynak?

Figyelt kérdés

Tindert meg hasonló helyeket nem szeretem sok okból kifolyólag, de ha nem ott, akkor hol lehet ismerkedenie egy 22 éves egyetemista lánynak? Sok helyre nem járok, előző pasijaim is online ismerkedés során találtam.

Lányokat kérdezem elsősorban, hogy ők hol szoktak ismerkedni?

Vonaton, villamoson is volt több alkalom, amikor egy helyes pasit láttam, de nem mertem megszólítani, nem is tudtam, hogy kellene, meg amúgy is fura lett volna lányként egy pasihoz menni valamit mondani neki... a pasik miért nem mennek oda így utcán a lányokhoz csak úgy random ismerkedni?! már nincs divatban, vagy egyáltalán ők hol ismerkednek? tetszene nekik az, ha utcán egy csaj odamenne hozzájuk és közölné, hogy jól néznek ki?

teljesen kétségbe vagyok esve...

2023. jan. 2. 14:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
19%

Miért csak azt nézed ki helyes vagy sem?

Na igen a mai fiatalok..

2023. jan. 2. 14:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy miért vagy kétségbe esve, amikor írtad, hogy voltak pasijaid.
2023. jan. 2. 14:39
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Tudod miért nem megyünk oda? Mert az esetek 98%ban lekoptatnak. :D Még a hülye is rájön, hogy nincs értelme erőltetni.
2023. jan. 2. 14:43
 4/12 A kérdező kommentje:
első: mert először azt látom meg egy emberen, hogy helyes-e, szimpatikus-e, ebből kifolyólag előbb el tudnám képzelni vele a dolgokat, mint egy olyan emberrel, aki nem szimpatikus..
2023. jan. 2. 14:55
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

Most azt írta nekem itt egy nagyon bölcs ember, hogy ki írok ide egy kérdést, és mindjárt elárasztanak privát üzenetekkel.Ő meg pasiként semmit sem kap.

Csak azt nem értem, hogy miért gondolja úgy, hogy ez nekem jó lenne? 🤔

2023. jan. 2. 15:03
 6/12 anonim ***** válasza:
74%

Kérlek ne haragudj meg, hogy fiúként írok, de tudom ajánlani a korcsolyapályákat, amennyiben tudsz korizni. Nyáron a görkorival, Margit-szigetet Budapesten, vagy bármilyen sétányt más városban tudsz szabadon "nézelődni".

A másik ismerkedős hely, a társasjáték termek, ezek lehetséges helyek egy lánynak szerintem.

Fiúként tetszene, ha odajönne egy lány hozzám akár az utcán. De az biztos, hogy a fiúknak a dolga a lányhoz odamenni, de sokat tud segíteni, ha mosolyogsz a fiúra, aki neked bejön, megpróbálod felhívni magadra a figyelmét, normális keretek között.

Remélem tudtam segíteni.

2023. jan. 2. 15:04
 7/12 anonim ***** válasza:

"22 éves EGYETEMISTA lánynak? "

Szerinted?

2023. jan. 2. 15:16
 8/12 A kérdező kommentje:
az egyetemen van egy szaktársam, aki tetszik, de túl "okos" hozzám képest és nem is volt még alkalmam beszélni vele. egyébként az egyetemen mindenki el van foglalva saját magával, és maximum a saját szakomon belül tudok ismerkedni, csak azokkal az emberekkel, akik ugyanazokra az órákra járnak, a többiekkel, akik más szakra járnak, nem is találkozok. az én szakomon pedig 3 fiú van.
2023. jan. 2. 15:22
 9/12 anonim ***** válasza:
valami hobbi kapcsán ismerkednek a normális emberek.
2023. jan. 2. 19:33
 10/12 anonim ***** válasza:
8: miért nem mész bulikba? Az egyetem a buliról szól.
2023. jan. 2. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!