Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminizmus miatt a nők kiakarják irtani az inceleket?
Reméltem ezt az incel marhaságot befejezik 2023-ban....szánalmas és unalmas...
inkább felejts el te is mert a nők kb. hánynak ettől.
Persze, nincs jobb dolguk.
Itt az emberek vagy nem értik mi a feminizmus, vagy unatkoznak és jól esik kelteni a feszkót😄
ÉN, most, itt, kiirtom az összes incelt!
Itt a "2023-ban megdugok mindenkit, a nőket 2X!" kezdőszett az incel etnikumnak. Használjátok bölcsen!
Tessék: [link]
4.
Honnan ez a kép, a 80-as évekbő?
Kíváncsi lennék, hogy ebben a kategóriában melyik a legtöbbet leírt szó 2022-ben, de szerintem az "incel".
Bár ez csak annyit jelent, hogy pár hülye rá van erre kattanva és egyébként senki mást nem érdekelnek. A nőket végképp.
Muci, kiirtják magukat, mivel definíció szerint nem szaporodnak :D
Amúgy a feministáknak és nem feministáknak egyaránt tökéletesen érdektelen az incelek létezése, senki nem akar kiirtani senkit.
Arról nem beszélve, hogy pár évente egy-egy lövöldözős nyomit leszámítva ezek az emberek csak online, névtelenül verik a hisztit, az utcán a kutya nem tudja (nem is érdekli), ha szembejön vele egy incel.
"pár hülye rá van erre kattanva és egyébként senki mást nem érdekelnek. A nőket végképp."
Ez pontosan így van. Nekem pl kellemes borzongás róluk olvasni, sajnos vannak katasztrófaturista-tendenciáim, ha unatkozom - gondolom vagyunk ezzel így páran, az érintettek meg kattognak itt maguknak. Mindig vicces, mikor egy random incel belelkesül a megnövekedett aktivitást látva és elkezdi tolni, hogy "végre ébrednek a férfiak, ez az, már tömeg vagyunk, fegyverbe!" - pedig csak a kis echo chambere visszhangzik szegénynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!