Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknél az is hátrány hogy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél az is hátrány hogy, 38 évesen azért lakom a szüleimmel, mert anyukám strokeot kapott és így segítek nekik bevásárlásban főzésben?

Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 14:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Empátia:

Az empátia avagy beleérző képesség, amivel egy másik ember vagy élőlény lelkiállapotába tudjuk helyezni magunkat. Az empátia megnyilvánulása például, ha valaki egy másik ember bánatát hallgatva, egy másik élőlény szenvedését látva, önmagát az adott helyzetbe beleképzelve saját élményként éli meg.

2023. jan. 2. 17:07
 12/26 anonim ***** válasza:
Szerk.: Melyikőtöknek volt meg ez?
2023. jan. 2. 17:08
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Amugy ez tok ritka, tobbnyire vm nöi rokonra sozzak ra a gondozast. Nem remlik hogy a pasik forditott esetben toleransabbak lennenek, sot pont ok lepnek le leghamarabb.
2023. jan. 2. 17:12
 14/26 anonim ***** válasza:
29%

Válás után férfi létemre, nem tudtam újra talpra állni,vissza kellett költöznöm anyámhoz,aki 84 éves,beteges.

Én ellátom magam,segítek itthon is,de senki hallani sem akar kapcsolatról, tavaly 73 visszautasításom volt,azért,mert anyám egyáltalán életben van.

Lányom,aki 32 éves és már házas, nem látogat minket,mert neki "sem öregek,sem betegek nem kellenek az életben".

Gondolkodhatom,ha nekem bajom lenne, akkor az ablakon ugorjak ki,vagy hogy tegyek pontot- mert tuti magányos maradok.

Persze, a hűtlen nejem,aki miatt minden borult, már belefészkelt egy pasi lakásába,igaz, öreg ott sincs,már meghaltak.

2023. jan. 2. 18:59
 15/26 anonim ***** válasza:
58%

"tavaly 73 visszautasításom volt,azért,mert anyám egyáltalán életben van"

Igen, mert életben van, nem azért, mert drámapicsa vagy.

2023. jan. 2. 19:41
 16/26 anonim ***** válasza:
39%
Néha meg szoktam kérdezni, hogy “minek él az ilyen?” #15🫠
2023. jan. 2. 19:52
 17/26 anonim ***** válasza:
63%
Mert nem tudtal talpra allni valas utan. Egyedul nem boldogulsz, de azert kene meg oda egy no hogy eltartson meg kiszolgaljon titeket igaz? A nő elete nem fontos, csak nektek legyen jo.
2023. jan. 2. 19:53
 18/26 anonim ***** válasza:

Azt írod szüleid. Tehát nem magányos, özvegy vagy elvált anyukád van. Fater hol van a képletből?

Amúgy az odajárás segíteni, bevásárlás, főzés nem gáz hanem tiszteletreméltó, de az ottlakást semmi sem indokolja.

Nálam se jöhettél volna szóba így, 37 voltam amikor elváltam az első férjemtől.

2023. jan. 2. 20:03
 19/26 anonim ***** válasza:

"Néha meg szoktam kérdezni, hogy “minek él az ilyen?”

Szerinted nem hazudik? Átlagban több, mint hetente 1 nő azt mondta neki, amit te nekem, "miért él az anyád?"

2023. jan. 2. 20:08
 20/26 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, amíg nem az lesz belőle, hogy "te vagy a nő, gondozd". Sajnos sok helyen ez a vége. :(

Amúgy amíg Ő intézi anyukát, és nekem nem kell ápolni, meg mellett rám is szán időt, felőlem?

Amúgy nem, mert általában a közös idő az úgy sehol sincsen, nekem meg ha szexkapcsolatra vágyom, keresek egy rá valakit.

2023. jan. 2. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!