Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértesz a Hooligans-el?
Nem tudom mit tegyek, a lányoknak nem hiszek, végeztem.
Mindig csak forognak, a pénz felé robognak, nincs szégyen.
Számít a jó verda, hatalmas bankszámla, sok pénzzel.
Aranyat nyakukba, jó cuccot magukra, esztelen.
Nem férfiért élnek, a külsőség lényeg, mindenben.
Ha híres már valaki, az számít valamit, tévednek.
Tartsák már el őket, dolgozni ne kelljen, sohasem.
Esetleg nincs pénzed, semmilyen esélyed, senkivel.
Szemed gyönyörködtető fény, de semmit sem ér
Az őszinteség eltünt rég, ez a szörnyű tény
Mindig hazugságban él a szeretet színlelés
Forognak a nap felé, pedig felhős az ég.
Napraforgó minden lány,
Ahogy a virág a fényre vár,
Megváltozott az új világ
Szív, lélek háttérben áll!
10.
És máig abból a pár számból élnek a hakniturnékon :D Ráadásul egy gyenge Disney tévé színvonalú szalonrock együttes, műanyag előadókkal. Nickelback hazai megfelelője.
12.
Feltéve, ha ő maga írta és nem egy jól kiagyalt marketingtörténet ez.
"És mint mondtam szexista parasztság is"
Szerintem meg a blackpill-tudatossag azon kvintesszenciaja, ami a noket kiemeli az "angyali aurabol", es belehelyezi abba a realitasba, amik ok maguk: gyarlo atlagemberek.
Kifejezetten jo, ha ez mar bekerult a mainstream popzenebe, meghozza 2001-ben. Az irany jo, csak a tempo lassucska kicsit.....
38F incel
14-es: " gyarlo atlagemberek."
Átlagemberekről nem szoktás ilyen hangon bezsélni, ez nem átlag ember, ami itt van. Nőgyűlölőkkel nem beszélek.
A kérdezőnek:
"Feltéve, ha ő maga írta és nem egy jól kiagyalt marketingtörténet ez."
Ő írta. Miért lenne marketingtörténet? Tele van a net híres énekesek fiatalkori számaival. Most ezt úgy mondod, mintha valami hihetetlent mondtam volna. A legtöbb olyan énekes, aki később világsztár lett elég korán zenei tehetséget mutatott. Ez nem egyedi, Jon Bon Jovi ettől nem valami hihetetlen magas lécet ugrott át. Csak most ő jutott eszembe. Általában bármelyik híres énekesnek elolvasod az életrajzát, ezt fogod találni. És ez minden igazi művészre igaz. Dsida Jenő fiatalkori versei, József Attila gyerekkori versei, Picasso festménye 9 és 12 évesen, ezek fent vannak a neten. Komolyan, mi olyan hihetetlen ezen? Pont ez a baj: egy ismert bandának ennél azért jobbat kellene írnia.
Tessék, pár érdekesség.
Picasso gyerekkori festményei:
Dsida Jenő 17 évesen írt verse:
José Carreras énekhangja 7 évesen:
https://www.youtube.com/watch?v=z4ZBLk4MLSQ
Na, mindegy. Én elmondtam, amit akartam.
"#12: Egyrészt, jó a szöveg, másrészt nem ugyanazok írták a dalszövegeket, hanem kb 10 különböző ember."
- Ha jó a szöveg, akkor tőlünk mit akarsz? Miért kérdezel minket?
- Minek írja 10 különböző ember a szövegeiket?
- Tök mindegy, ki írja. AKÁRKI írta, nyilván foglalkoztatott dalszerző. Tehát jobbat kellene írnia ennél. A fentiek fényében.
17.
Nem feltétlenül, ha célzottan a Hooligans együttes későbbi valós rajongóinak színvonalán írta meg. A mulatós-zenék szövegei is szánalmasak, sokszor undorítóak, mégis szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!