Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértesz a Hooligans-el?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit tegyek, a lányoknak nem hiszek, végeztem.

Mindig csak forognak, a pénz felé robognak, nincs szégyen.

Számít a jó verda, hatalmas bankszámla, sok pénzzel.

Aranyat nyakukba, jó cuccot magukra, esztelen.

Nem férfiért élnek, a külsőség lényeg, mindenben.

Ha híres már valaki, az számít valamit, tévednek.

Tartsák már el őket, dolgozni ne kelljen, sohasem.

Esetleg nincs pénzed, semmilyen esélyed, senkivel.

Szemed gyönyörködtető fény, de semmit sem ér

Az őszinteség eltünt rég, ez a szörnyű tény

Mindig hazugságban él a szeretet színlelés

Forognak a nap felé, pedig felhős az ég.

Napraforgó minden lány,

Ahogy a virág a fényre vár,

Megváltozott az új világ

Szív, lélek háttérben áll!

2023. jan. 1. 22:24
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
31 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%

Blackpill a mainstream popzeneben? Alakul ez, mondom.....

38F incel

2023. jan. 1. 23:51
 2/22 anonim ***** válasza:
31%

#1: Valahogy úgy érzem én is magam itt az oldalon, ahogy annak idején szerencsétlen Galileo Galilei érezhette magát, mikor vegzálta őt az inkvizíció.

Amikor olyan TÉNYEKET tagadnak egyesek, amit bármikor, bárhol, bárkinek hajlandó vagyok bebizonyítani, hogy így van, akkor azzal nem tudok mit kezdeni.

Tényleg mintha vallásossal vitatkozna az ember, csak az ő vallásuk a bluepill meg a woke meg a feminista mainstream.

És hát ahogy a bigott kereszténynek sem tudod megmagyarázni soha, hogy a gyógyszertől lett jobban, nem az imától vagy hogy ima nélkül is ugyanúgy meggyógyult volna, itt is teljesen kár vak, szemellenzős emberekkel bármit is kezdeni.

Még a "nézzenek szét a világban" sem segít, mert csak felszínesen szemlélik a dolgokat.

2023. jan. 2. 03:16
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem erről az együttesről mindig a volt felettesem jut az eszembe. Volt egy elméletileg jó munkája, aminek igazából gyűlölte minden percét, de nem mondott fel. Volt egy pár évvel fiatalabb felesége, aki a korához képest jól nézett ki, de mindenki tudta, hogy a félrejárt a munkatársával évek óta. Nem váltak, mert hát a látszat. Az öreg mélyen belül valószínűleg ordított, de nem változtatott, aztán egyszer, amikor érezte, hogy mostmár tényleg menekülőre kell fognia, kivett egy nap szabit, hogy kiüljön horgászni, és rátaláljon a lelkibéke, de sajnos induláskor szívrohamot kapott, aztán a mentőautóban megint. Na, ő kért a temetésére Hooligans dalokat. Nem véletlen, még zene hallgatás közben sem mert rendesen lázadni, meg kellett maradni pop rock vonalon, annál durvább már nem fért bele, még a végén észrevette volna a környezete, hogy mit érez. A Hooligans is kb ilyen, lehet játszani rockereset, de azért csak óvatosan, nehogy a koncertről hazafelé menet valamelyik huligán felrúgjon egy kukát.
2023. jan. 2. 06:48
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem ismerem, de vannak egész jó zenéik is. Persze rágógumi rock, nulla mélység, de jók a dallamok. Meg annyi mázlijuk van, hogy Csipának elég jó hangja van, mert szöveget írni saját bevallásuk szerint sem tudtak soha. Nem véletlen hogy befutni is csak a Barbaró által írt Királylánnyal sikerült nekik. Ez a szám is elég szar lett szöveg alapján. De nem is gondolnám, hogy ők ezt komolyan gondolták, szimplán erőlködnek mert nem megy nekik a szövegírás.
2023. jan. 2. 11:59
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy most nézem, több mint 20 éves ez a zene. A kanyarban sem voltak sem az incelek, sem a woke. Csak már akkor is jövedelmező volt hisztizni meg nyekeregni. Külön vicces, hogy akkor még a közönségük zömmel 16 alatti tini csajokból állt. Ma már nem tudom hallgatja-e még őket valaki. Azt sem tudom léteznek-e mèg egyáltalán.
2023. jan. 2. 12:06
 6/22 anonim ***** válasza:
77%
Nme tudom, de ilyen hosszú "zenei" karrier után egy kicseszett rímet le kéne tudni írni.
2023. jan. 4. 19:47
 7/22 anonim ***** válasza:
66%
Képes voltál belinkelni egy dalszöveget? Ráadásul egy ilyen gagyit?!
2023. jan. 4. 20:40
 8/22 A kérdező kommentje:
#6: 2001-es szám.
2023. jan. 4. 21:08
 9/22 anonim ***** válasza:
És ha 2001-es? Akkoriban lettek híresek. Karrierjük csúcsán ez nagyon gagyi. Komolyan, szerkezetileg, formailag borzasztó, és akkor a tartalomról még nem is bezséltem, ami persze szexista bunkóság.
2023. jan. 5. 17:21
 10/22 A kérdező kommentje:
#9: 2001-ben még sehol nem voltak. A 2003-as lemezzel futottak be.
2023. jan. 5. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!