Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek a Hooligans "Küzdj az álmodért" refrénével szerelmi vonatkozásban? Akiért nagyon küzdünk, végül a miénk lehet?
"Menj,küzdj az álmodért,
Minden vágyadért,mi benned él.
Győztes lesz a harc,
Ha nincs több hátraarc,
Végül majd tiéd,miért szívből küzdenél."
Olyan jó lenne, ha igaz lenne :( Ti láttok esélyt olyannál, aki már háromszor visszautasított, de barátkénnt nagyon szeret?
Amit én tapasztaltam az az. Hogy akkor jön össze a legjobban minden amikor önmagad vagy, szóval felszabadult meg szuper jól érzed magad. Pl az olyanok hogy "egyszerűen minden sikerült, mintha mindenki másképp nézet volna rám..". Végül is hogy nagyon jó a közérzeted.
Na szóval ennek magától kell jönnie nem hogy te most tudatosan küzdesz, pl.: igazi érzelmek, meg impulzus nélkül, csak eltökéltségből vagy akármiből. Mert mondjuk nem is vagy igazából szerelmes csak te úgy gondolod.
Saját tapasztalat!
Első komoly kapcsolatom, fél évet udvaroltam, úgy hogy a csaj mást szeretett, akinek viszont csak sexre kellett. Bejött a kitartás, lett szerelem, stb... jó volt, de fiatalok voltunk vége lett. Barátságban, normálisan mentünk szét. Most egy 3 hónapja udvarolok, lassan szépen kezd beérni. Nekem megy, igaz egyik alkalommal sem volt a lánynál szerelem és komoly kapcsolat reménye sem. Bízom benne hogy a mostaninál is a komoly kapcsolat én leszek. Annyit még tudni kell a mostaniról, hogy csak olyanok vannak akik csapják a szelet, de komolyan szerintem én gondolom. Mind a ketten a lánnyal normálisan, hosszú távra építünk. Működhet, de sok befolyásoló tényezőtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!