Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Havi nettó 800as fizeéssel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi nettó 800as fizeéssel miért nem tudok barátnőt találni?

Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 11:30
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
78%
Mert az lókuki és más dolgokban is villantani kell. Pl személyiség , diploma, jó külső
2023. jan. 1. 11:35
 2/49 anonim ***** válasza:
73%

Mert a gyakorin írsz ki kérdéseket, napjában legalább háromszor. Ez általában kizárja ennek lehetőségét, a pénz ilyen esetben nem számít.

Esetleg bé lehetőség, hogy a 800-as fizetésed 800 Forintot jelent, vagy 800 vietnámi Dong-ot.

2023. jan. 1. 11:38
 3/49 anonim ***** válasza:
87%

Ameddig ez az egyetlen dolog benned amit értékesnek tartasz, nem fogsz.

K.rvát annál többet.

2023. jan. 1. 11:52
 4/49 anonim ***** válasza:
20%

1 pillanatra komolyan veszlek.

Mondjuk valóban van 800-ad.

ÉS????????????????????

Ebből mit lát a célpont? Mármint a csaj.

Van jó kocsid? Drága óra? Menő helyeken bulizol? Ruhák? Nyaralási fotók a neten? ...

2023. jan. 1. 12:18
 5/49 anonim ***** válasza:
27%

Mert Mátyás királyra sem tapadtak a nők amikor koldus gúnyában feszített!

Ha jól öltözött vagy, akkor jobbak az esélyeid.

Kijelentem hogy a nők nem anyagiasak, csak szeretik a biztonságot és azt egy szegény férfi nehezen tudja megadni.

Lássák is rajtad a potenciális jól kereső apajelöltet és már kevésbé leszel "kerülendő".

Nincs is vészjóslóbb jel ha férfi aki közeledik hozzá túl szegény a családalapításhoz!

Én keresek annyit, nem vagyok gazdag, de ha az lennék, én biztos valahogyan a nők tudtára adnám, mivel a legnormálisabb nő is szeretné hogy a gyereke jól éljen!

Lehet kövezni a válaszomért! Jöhet!

2023. jan. 1. 12:19
 6/49 anonim ***** válasza:
56%

Ha ezért csak napi 8 órát dolgozol alkalmazottként(tehát nem vállalsz kockázatot, mint egy vállalkozó, akinek hol így, hol úgy megy, illetve nem túlórázol), akkor nagyon rossz személyiséged van.

Ha a zárójeles rész rád vonatkozik, akkor nem olyan nagy szám a fizu, hogy bárki tapadjon rád. Most néztem ezek az iphone szervízesek mennyit kaszálnak, mind nagydarab, rosszarcú romabeütésű nyerászkedő pasas, francnak se kellenek, pedig többet visznek haza.

2023. jan. 1. 12:19
 7/49 anonim ***** válasza:
21%

5.vagyok

Azt írtam hogy nem keresek annyit!

2023. jan. 1. 12:20
 8/49 anonim ***** válasza:
80%
Mit dolgozol, hogy havi 800at megkeresel ?
2023. jan. 1. 12:23
 9/49 anonim ***** válasza:
81%
Mert nem a pénz az elsődleges szempont.Nem árt ha van.de nem az a legfontosabb.
2023. jan. 1. 12:28
 10/49 anonim ***** válasza:
91%
8. Gondolom azt, amit mindenki a Gyakorin: ÁjTí mérnök - inforUmatikus - senior endzsinör szpesöliszt - szaGértő - poGromozó.
2023. jan. 1. 12:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!