Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a legkönnyebb bele törödni hogy nem lesz barátnőm soha?

Figyelt kérdés
Valamiért nem kellek senkinek se.Már nem merek próbálkozni, ne Hogy megint kudarc érjen. Hiányzik nagyon hogy legyen társam. De nem megy nekem az ismerkedés. 33f
2022. dec. 29. 04:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

Az a “baj”, hogy a gyári melós csaj, ha “jól” néz ki (legalábbis saját, insta/tiktok által átmosott agyában), nem fog leállni egy gyári melós hapsival. A fiatal operátor csajok a termeléstámogatásban dolgozókra csorgatják a nyálukat, nem a mellettük ugyan úgy napi 8 vagy 12 órában a prést húzó “egyszerű melós” férfira. Úgy vélekednek, hogy nekik jár egy náluk kb 3 szinttel jobb férfi. És annál párkapcsolati szinten nem fognak lejjebb adni, amíg meg nem jön össze a kiszemelt, addig a nagyfaszú pasival dugatják magukat, de szigorúan olyannal, akivel több hasonló beállítottságú, hasonló társadalmi helyzetbe lévő, gyári melós fiatal csaj is rendszeresen összefekszik. A nagy fsz és a ágyban való teljesítés mellett, gondolom azért is mert mivel népszerű a csajok körében, ezért tudat alatt az egyszerű melós csaj is rá vágyik szexuálisan.

Jöhetnek a lepontozások, nekem ez a tapasztalatom, nem egy szimpla gyári melós fiatal csajjal.

Egy termeléstámogatásban dolgozó.

2022. dec. 29. 09:19
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

Tehát, ha en gyárban dolgozó nő vagyok, akkor nem érek annyit, mint te, aki nem, mert mondjuk mérnök?

2022. dec. 29. 09:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Az én szememben nem érsz semmivel kevesebbet.

Viszont az egyszerű melós hapsi nem ér annyit egy általam leírt fiatal, insta által átmosott agyú, egyszerű melós csaj szemében, mint saját maga.

Egyébként jellemzően a gyártósori operátorok nézik le úgymond a magasabb pozícióban dolgozókat, mert “ők termelik ki a bérüket.”

2022. dec. 29. 09:36
 14/17 anonim válasza:
én sem kellek senkinek se
2022. dec. 29. 09:41
 15/17 anonim ***** válasza:
#12 Fordítsuk meg: egy gyárban dolgozó férfi nem ér annyit, mint egy mérnök nő?
2022. dec. 29. 10:43
 16/17 anonim ***** válasza:

15, a nő szemében biztos, hogy nem.

A #11 és #13 válaszok írója.

2022. dec. 29. 11:00
 17/17 anonim ***** válasza:
33 évesen kicsit máshogy kell nézni a dolgokat. Először is meg kell vizsgálnod, hogy MIÉRT nem jött össze eddig. Kiknél próbálkoztál és hogy? Illetve azt is meg kell nézni, hogy ha most akarod elkezdeni, akkor mit kell tenned? 30 év felett már a csajok is máshogy viszonyulnak egy pasihoz és ne felejtsd el, hogy nekik BIZTOSAN több tapasztalatuk lesz nálad. Néhányan már elváltak, talán egy vagy több gyerekkel. Ilyenkor már felnőtt szemmel kell nézni a dolgokat, ezt is vedd figyelembe. Ha nem is örök magány a sorsod, bizonyos dolgokat el kell fogadnod és kompromisszumokat kell kötni.
2022. dec. 29. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!