Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak ha nővel ismerkedtek ès nem a szex kapcsolat a lènyeg mik èrdekelnek egy nőben?
Ha egy nő nem szex kapcsolatra kell milyen tèmák dolgok azok amik èrdekelnek titeket egy nőben?
Mennyire vagy milyen jelleggel èrdekel egy nő èlete?
10-es
Ès mik èrdekelnek egy nőben?
#10-es vagyok.
Például a személyisége, gondolkodásmódja, hogy milyen ő maga, ki ő.
De gondolom, hogy ha már egy mélyebb kapcsolat áll fenn a két ember közt, akkor bármi ami vele kapcsolatos.
De igazából utóbbi bárkire érvényes, akit szeretek. Ha meg akar beszélni, valamit vagy csinálni akar valamit, akkor kíváncsi vagyok rá, mivel szeretem. És természetesen egy ismerkedés elején is így állok hozzá a másikhoz, én azt, hogy azok érdekelnek, azért gondoltam, mert hogy azok azok, amikre mondjuk kifejezetten kíváncsi vagyok. De aztán most belegondolva ezek is hasonlóak ahhoz, akik bárki másra is állnak, nem csak ha párkapcsolati célból ismerkednék valakivel, és nem csak nőkre. A konkrét kérdésre viszont ez a válaszom.
#10-es, #12-es vagyok.
*"én azt, hogy azok érdekelnek, azért gondoltam, mert hogy azok azok, amikre mondjuk kifejezetten kíváncsi vagyok." -> Ezt arra gondoltam, hogy "Például a személyisége, gondolkodásmódja, hogy milyen ő maga, ki ő."
Szerintem a párkapcsolatot a zválasztja el a szexkapcsolattól, hogy egymás legjobb barátai és támaszai is vagytok egyben. Ez szerintem nem feltétlenül nem vagy nemi identitás specifikus.
Téged mi érdekelne egy legjobb barátban? Lehet az illető azonos nemű is, nem feltétlenül kell, hogy szexuálisan is vonzódj hozzá. Ezt te is meg tudod válaszolni.
Ez a "mert pasiból vagyok" csak kifogás. Magyarul lefordítva ezzel gyakorlatilag azt mondja, hogy "én ilyen önző, közönyös ember vagyok, magamon kívül senki sem érdekel egy szemernyit sem - te sem . fogadd el". Az iyen ember az a tipikus "mindenkinek a haverja de senkinek sem a barátja" típus. Ezzel gyakorlatilag azt mondta, hogy ő nem képes normális baráti kapcsolat kialakítására. Ha ilyenre vágysz, ne nála keresd.
Az én párom sokszor olyan érzékenységgel, figyelmességgel fordul az olyan témákhoz/problémákhoz, amelyekről magamnak is nehéz beszélnem, hogy majdnem sírni tudnék rajta (nem azért, mert rossz, hanem mert meghat, hogy valaki ennyire figyel rám, hogy gyakorlatilag azt érzem, hogy számára még fontosabb vagyok, mint saját magam számára).
Nehéz olyat találni, aki ilyen figyelmes és nem csak haverkodni de életre szóló barátként is tekint rád. De ha ilyenre vágysz, ne add fel és ne alkudj meg olyasvalakivel, aki csak kihasználni akar!
Vedd észre az intő jeleket és ne hagyd, hogy hazudjanak neked! A férfi nem egy másik állatfaj. Csak egy msáik nem. Attól még mind2en emberek vagytok,a törődés ugyan azt jelenti. És nem egyenlő a nem, törődéssel.
Akkor???
Szigorúan nyaktól fölfelé.
Külsőleg és belsőleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!