Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, ha egy nő egy férfi élete árán sem képes egyetlen randira sem vele?
Szóval a férfinak nagyon megtetszik a nő, és elkezd udvarolni, szinte azonnal beleszeret.
Sok sikertelenség érte, ezért depressziós.
A nővel csak neten ismerik egymást. Az az egyetlen kérése van, hogy a nő menjen el vele egyet egy megveszekedett randira, ha utána is nemet mond, akkor tényleg megígéri, hogy lekopik, mert akkor legalább már eljutott oda, hogy élőben megpróbál bizonyítani. Ha tényleg ennyire sem képes a nő ezek mellett az ígéretek és feltételek mellett, tehát annyira undorodik, hogy még egy pár órát sem szán rá úgy sem, hogy megígéri, hogy ha a nem akkor is nem, akkor eltűnik, akkor nem szeretne tovább élni, inkább távozik az élők sorából.
A nő ennek tudatában sem megy bele a randiba és ezt nyíltan ki is mondja.
Normális hozzáállás?
Hát... én ugyan férfi vagyok, de egy ilyen zsaroló gyökérrel jobb is minden kapcsolatot megszakítani.
Az, hogy ő utána mit tesz magával, már nem a nő baja. Esetleg ha tökösebb a csaj, akkor bejelenti a rendőrségen, így végképp nem kell, hogy lelki problémát csináljon belőle, ha az az idióta kiugrik a tizedikről.
Másrészt: van egy olyan, hogy szabad akarat. Ahogy nekem is jogomban áll eldönteni, hogy kivel akarok randizni, de még akár simán csak találkozni is, úgy ez a nőt is megilleti. Még csak magyarázattal sem tartozik. A férfinek meg semmi joga követelőzni.
Harmadrészt: ami már az elején nem működik, azt mi a fenének erőltetni?
F 39
Ez most komoly? Még a nő a hibás szerinted? Fuhh, van baj rendesen.
Pont hogy az az undorító, ahogy a 63-mas kommentelő által leírt elmebeteg kretén (meg egyébként a videóban szereplő agresszív állat) viselkedett! Előre tisztázta, hogy NEM úgy akar ismerkedni, mint férfi és nő, ennek ellenére már az első nap neki állt randiért puncsolni, könyörögni, majd érzelmi zsarolni, fenyegetni, zaklatni és még a mőa hibás meg a férfi gyűlölő? Hát te nem vagy 100-as. Ez minden, csak nem férfi gyűlölet, legyek előszőr tisztában a fogalmakkal. Aki amúgy képes azért eldobni az életét, mert egy nő nem ment el vele randira, az magára vessen.
Senki, mondom még egyszer SENKI nem tartozik senkinek “csak egy randival” meg mással sem. Szabad akarat, ismerős? A nem az nem, normális embernek eszébe nem jutna ilyen gusztustalan módon zsarolni a másikat, hogy “brühühü, ha nem jössz el velem randizni, akkor megölöm magam”, utána meg zaklatni, fenyegetni és társai. Te halál komolyan úgy gondolod ez a fajta beteges viselkedés normális?? És az ilyennel kellett volna elmennie találkozni “csak egyszer”, hátha a végén ki is nyírja, ha ott is nemet mond neki. Az ilyen egyszerűen nem ép elméjű, kezeltetni kéne magát, ahelyett hogy másokat hibáztat meg érzelmileg zsarol. Nem is értem, hogy merülhet egyáltalán fel normális ember fejében, hogy a linkelt kérdésben szereplő kommentelőnek el kellett volna mennie ezzel az őrülttel randira...
Egyébként nem ártana megtanulni szöveget értelmezni, azt írta mivel a fickó egyértelműen nem volt százas, veszélyes volt, zaklatta, fenyegette, ezért bármennyire is rosszul érinti az érzékeny kis lelkedet, de ha valóban beváltotta volna az “ígéretét”, akkor legalább nyugodt lehetett volna, hogy többet nem fogja zaklatni. Érthető, ha ez neki megnyugvást adott volna, emiatt nem hibáztatható és még csak szó sem volt arról, hogy ő igenis a halálát kívánta volna, te kérdezted, hogy tudod volna-e nyugodtan aludni, amire leírta, hogy igen. Mi ezzel a baj?? Nem ő felelt volna annak a szerencsétlennek a halálért, semmi köze nem lett volna hozzá!
Normális hozzáállás, én se mennék el randira egy ilyen alakkal.
Egyrészt a zsarolásnak nem lehet engedni, mert egyre többet és többet akar majd, illetve hamis reményeket keltene benne.
Másrészt nem az én feladatom lenne, hogy feleljek az életéért, mégis honnan jön ez?
Undorító és szánalmas, aki (nemtől függetlenül) így fenyegetőzik és követelőzik.
Igen, teljes mértékig!
Szerintem a helyes kérdés inkább úgy hangozna: Normális dolog, ha egy “férfi” érzelmileg zsarolva, öngyilkossággal fenyegetőzve akar kicsikarni egy nőtől randit, mindezt ráadásul úgy, hogy a nő az első pillanattól megmondta, hogy erre nem fog sor kerülni?
Mindenki a maga életéért felel, mi a franc közöm van nekem egy érzelmileg instabil, pszichés bajokkal küzdő pasi öngyilkosságához? Ha egy elutasított randi miatt képes megölni magát, azt csak sajnálni és szánni tudom.
Hívd fel a segéllyvonalat. Ez nagyon nemnormális dolog. Érzelmileg zsarolni a másikat miközben egyertelmüen nem akar.
Ha nem tudod elfogadni tedd amit helyesnek érzed
Én sok ideig elég sikertelen férfi voltam. Nem mondom, volt tiniként is barátnőm ... egy rövid ideig. Felnőttként meg volt olyan, hogy 5+ évig sem volt semmi. Még az sem akart velem egy találkozót sem megejteni, akin egyébként a fél környék már átment, és elég primitív véglényeknek is simán odaadta magát. De valahogy soha nem merült fel bennem, hogy úgy próbáljak valakihez közel férkőzni, hogy zsarolom. Annak mi a fene lenne az értelme? Eleve magamról állítok ki szegénységi bizonyítványt. Ettől megkedvelni, megszeretni nem fog. Az egyik lehetséges kimenetel, hogy simán csak hagy a francba. A másik lehetséges kimenetel, hogy végképp megutál, netán még az 112-n is bejelenti, hogy gáz van velem. Ha pedig netán mégis kötélnek áll? Nos, annak megint csak többféle kimenetele lehet. (Nem, az nincs köztük, hogy meglátva engem hirtelen belémzúg, és egy álompárként éljük le az életünket.) Legjobb esetben találkozunk, váltunk pár szót, esetleg megiszunk valamit, és elfelejtjük egymást. Szimpatikus nem leszek neki, eleve a zsarolás nem tesz azzá senkit. A másik lehetőség, hogy megutál. És ha netán folytatnám ezt a viselkedést, teljes joggal tenné meg még a feljelentést is, aminek a végén egy rohadt ciki bírósági eljárásban találnám magam. Ha meg "sikerült" valami lelkileg súlyosan sérült, befolyásolható, manipulálható szerencsétlent kifognom, akit erővel, zsarolással sikerül magam mellett tartanom... komolyan, ép elméjű ember hogy vetemedhet ilyenre? Túl azon, hogy egy eleve sérült embert ezzel még mélyebbre taszítok, mit érek el azzal, ha valaki nem magamért, hanem félelemből van velem? Ez biztos, hogy nem lesz párkapcsolat. Annak az alapja a szerelem, és a bizalom.
Összegezve: ezzel a viselkedéssel soha nem fogod elérni azt, hogy szeressenek.
Ahogy pedig azt már többen is leírtuk, az embert megilleti a személyi szabadság. Mindenkit megillet annak a joga, hogy eldöntse, kivel szeretne randizni, vagy egyáltalán találkozni, meg kapcsolatot tartani, és kivel nem. Nem szükséges indokolni. Akkor sem, ha netán te még kedves is vagy vele. Mint ahogy téged, és engem sem kötelezhet senki arra, hogy olyannal randizzak, akivel nem akarok. Attól, hogy valaki nem akar XY-nal randizni, attól ő még nem lesz rossz ember. Az, aki erre kényszeríteni akarja, na, az viszont igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!