Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen ha csúnya nők jelölne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen ha csúnya nők jelölnek be akkor egyértelmű hogy te is ronda vagy?

Figyelt kérdés
Ez látszik logikusnak. A legszebb nők nyilván a legjobb pasikat fogják bejelölni.

2022. dec. 27. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Igen!
2022. dec. 27. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Engemvisszautasitottak a pasik tinderen. Pedig kifejezetten 10-15 evvel usosebb rondabb pasikat jeloltem be akik nem is tetszettek. Aki most visszautasitott, mar horpadt volt a homloka es 52 evesen papásodni kezdett a feje. De megis mivel sportolt, ugy gondolta jobb no jar neki.
2022. dec. 27. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Én valamivel jóképűbb vagyok a hosszútávú visszajelzések alapján is, de szép lányok mellett csúnyák is jobbra szoktak húzni. Van tinder goldom és előre látom ki húzott jobbra egy listában. Néha én is ezt gondolom biztos ronda vagyok, ha mondjuk van olyan nap, hogy csak két ronda húz jobbra és egy szép sem (az önbizalmam nincs 100% a helyén), de azért hosszú távon ha visszanézem milyen lányoknak tetszettem tinderen vagy a való életben vagy kik voltak a legszebb lányok akiket megkaptam, akkor összességében azért lejön hogy jóképűbb vagyok.

Ez csak némi önismeretet igényel. Ha már 5 vagy 10 éve próbálkozol és soha egy szép lánnyal nem jött össze semmi, valószínűleg te sem vagy jóképű. Vagy gazdag.

2022. dec. 27. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
2. De te egy kover diszno vagy... hiba ez a pulsr size model hulyeseg.. csak el va ferditve az elmetek.
2022. dec. 27. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Te is ronda vagy kérdező. Bűn ronda
2022. dec. 27. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Elég gáz amit csináltok...az ember csak a belsőjében lehet ronda. Barmikor járnék egy olyan nővel aki nektek ronda...csak legyen kedves és rendes. A Tindert pont ilyen majmoknak találták ki mint ti!
2022. dec. 28. 07:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyem az élet. Az csak a mágnesre igaz hogy az ellentétek vonzzák egymást azaz a piros-kék vonzza egymást de az azonos színek meg taszítják. Ha ez nem csak a mágnesre lenne igaz akkor ronda nő lehet szép férfival vagy szép férfi ronda nővel. Amúgy mindenkinek a legjobban kinéző egyed kellene mert hiába jó a belső ha szar a külső, mindenki először a külsőt látja meg a másikban nem a belsőt. "Külső megfog a belső megtart"! Nekem sem kellene egy olyan ember akire nem indulok be csak olyan akire beindulok de akire én beindulnék annak nem biztos hogy én kellek. Ez a 22-es csapdája!
2022. dec. 28. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!