Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan férfival, aki még a szüleivel él?
Tehát, ha akarna, tudna venni lakást. De akkor lesz hiteltörlesztés, rezsi stb.
Ezt most mind félre tudja tenni.
Hol a probléma?
#7 én (#3), tudatos karrierépítéssel tervezem felépíteni a saját egzisztenciámat. Már lassan 2 év releváns szakmai tapasztalatom van, több nyelvvizsgám, jövőre diplomázom, piacképes szakon (egy extrásabb infó, fogjuk rá). Itthon is bárhol dolgozhatnék homeofficeban és mindenhol megadnának egy elég magas összeget. Mivel a páromnak is hasonlóak az elképzelései, egyáltalán nem lehetetlen, hogy 27 éves korunkra sikerül saját ingatlant vennünk. De ha nincs meg, az se hatalmas probléma.
Egyébként meg nem kell, hogy valakinek saját ingatlanja legyen 27 évesen. Csak tudja felmutatni, hogy önálló, és merre halad. Pl ha élt koliban úgy, hogy nem járt haza, az már előrelépés. Albiba lehet lakótársakkal lakni (számomra ez vonzóbb, mint belekényelmesedni a szülői házba, pedig szeretem a szüleimet és nagyon jó a viszonyunk). Én sem szeretnék soha egyedül lakni. De a nem egyedül lakás az nálam azt jelenti, hogy vagy szobatárs, vagy lakótárs, vagy összeköltözés a parneremmel vagy családdal lakás. Nem csak a család vagy egyedül vagy parnerrel kettesben opciók léteznek.
De az én véleményem ne számítson, tekintve, hogy van párom (azaz akkor sincs esélye senkinek, ha van lakása, háza).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!