Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan férfival, aki még a szüleivel él?

Figyelt kérdés
Én már évek óta egyedül, mindketten 27 évesek vagyunk.
2022. dec. 25. 16:23
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Pedig a legtöbb ember hitelre vásárol lakást/házat, tök mindegy, hogy 27 vagy 45 éves.
2022. dec. 25. 18:45
 22/50 anonim ***** válasza:
74%
De miért nem próbálod meg azt hogy összejössz a csávóval és ha minden oké akkor odaköltözik hozzád? :D Biztos jobb lenne mint egyedül és meglehet egyezni sok dologban (ki állja a bevásárlásokat, számlákat etc.)?
2022. dec. 25. 18:46
 23/50 A kérdező kommentje:
Eléggé picike a lakásom, 2-en szűkösen férnénk el.
2022. dec. 25. 18:48
 24/50 anonim ***** válasza:
39%
A hitellel nincs gond, de önerő oda is kell. És az a fiatal, aki 22-23 éves koráig tanult nehezen tesz félre 4-5 év alatt annyit. Én is gyakorlatlag 30 éves koromig a szüleimnél laktam, majd akkor tudtam belevágni a lakásvásárlásba.
2022. dec. 25. 18:49
 25/50 anonim ***** válasza:
74%
Szóval van egy pici lakásod, amin van mondjuk 20.000.000 forint adóság. A kiszemelt 27 éves srácnak van félretett pénze?
2022. dec. 25. 18:53
 26/50 anonim ***** válasza:
24%
Sajnos 2x követtem el ezt a hibát.
2022. dec. 25. 18:55
 27/50 A kérdező kommentje:
Nincs rajta annyi adósság. :) Gondolom, van félretett pénze.
2022. dec. 25. 19:02
 28/50 anonim ***** válasza:
25%

Tehát, ha akarna, tudna venni lakást. De akkor lesz hiteltörlesztés, rezsi stb.

Ezt most mind félre tudja tenni.

Hol a probléma?

2022. dec. 25. 19:06
 29/50 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem Te se akarod a srácot és azért tetted fel a kérdést hogy önigazold magad. Értem hogy kicsi a lakásod, de egy egyszobás lakásba simán elfér két ember, ha nem akarod a srácot akkor mondd el neki hogy off. Mindkét fél jobban jár :D
2022. dec. 25. 19:10
 30/50 anonim ***** válasza:
61%

#7 én (#3), tudatos karrierépítéssel tervezem felépíteni a saját egzisztenciámat. Már lassan 2 év releváns szakmai tapasztalatom van, több nyelvvizsgám, jövőre diplomázom, piacképes szakon (egy extrásabb infó, fogjuk rá). Itthon is bárhol dolgozhatnék homeofficeban és mindenhol megadnának egy elég magas összeget. Mivel a páromnak is hasonlóak az elképzelései, egyáltalán nem lehetetlen, hogy 27 éves korunkra sikerül saját ingatlant vennünk. De ha nincs meg, az se hatalmas probléma.

Egyébként meg nem kell, hogy valakinek saját ingatlanja legyen 27 évesen. Csak tudja felmutatni, hogy önálló, és merre halad. Pl ha élt koliban úgy, hogy nem járt haza, az már előrelépés. Albiba lehet lakótársakkal lakni (számomra ez vonzóbb, mint belekényelmesedni a szülői házba, pedig szeretem a szüleimet és nagyon jó a viszonyunk). Én sem szeretnék soha egyedül lakni. De a nem egyedül lakás az nálam azt jelenti, hogy vagy szobatárs, vagy lakótárs, vagy összeköltözés a parneremmel vagy családdal lakás. Nem csak a család vagy egyedül vagy parnerrel kettesben opciók léteznek.

De az én véleményem ne számítson, tekintve, hogy van párom (azaz akkor sincs esélye senkinek, ha van lakása, háza).

2022. dec. 25. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!