Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Futottak már bele elmebetegekb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Futottak már bele elmebetegekbe társkereső oldalon?

Figyelt kérdés
Nekem most volt egy ilyen esetem, udvarias elutasítás után, mivel nem keresek laza kapcsolatot, olyan gyalazkodas és szidalmazas következett, hogy csal na. Persze azonnal tiltás, törlés, az ilyennel nem szabad leallni.
2022. dec. 25. 12:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
És ha fali.. na vagyok, az indokolja ezt a szintű agressziót, amit eloadott? Hogyan neveznek az ilyen embert, aki ismeretlenül gyalazkodik? Egy normális nem, további sok sikert válaszra?
2022. dec. 25. 13:22
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

És az ilyen incelek, mint a 2, meg a 4 hiszik magukat normális pasinak🤣

Kérdező! Ne foglalkozz vele, televan ilyenekkel a világ, látod, ez az oldal is. Az a csoda, ha valaki nem fut bele. Tiltás, és az élet megy tovább.

2022. dec. 25. 13:30
 13/19 anonim ***** válasza:
16%
Kedves 12 és előtt nincs vessző és azt hogy televan nem egybe írjuk. Egyébként rengeteg nő az ilyen nárcisztikus hulladékokra bukik, ez tény, bár általában azok a nők is hulladékok.
2022. dec. 25. 13:45
 14/19 anonim ***** válasza:
87%

Kedves #13! Se apám nincs, se fám, de majd meglátom, mit tehetek😉

Sajnálom, hogy felső tagozatig már nem sikerült eljutnod. Ott tanultad volna, hogy 'és' előtt mikor nincs, mikor van vessző.

Neked is kellemes ünnepeket!😘

2022. dec. 25. 13:52
 15/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem vall túl logikus gondolkodásra, ha valaki szerint fapina egy nő, amiért nem akar laza kapcsolat, és ezt a másik fél tudomására hozza ismerkedésnél.
2022. dec. 25. 15:25
 16/19 A kérdező kommentje:
Ne foglalkozzatok vele,nem érdemes. Jelentettem a módok akkor is.
2022. dec. 25. 15:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp abnormális viselkedés, képtelen elfogadni az elutasítást, személyes támadásnak, sértésnek veszi, ezért viselkedik úgy, ahogy.

Van azért bőven ilyen ember, de azt tudni kell, hogy a legtöbb a való életben a szemedbe se merne nézni, nem hogy elhordani mindennek, persze van az a kivétel, amikor már annyira sérültek, hogy minden szituációnál, amikor nem értetek egyet, ideges lesz.

Itt egy válaszoló is nagyon úgy tűnik, hogy magára talált a történetben, mindenbe beleköt, még akkor is, ha nincs igaza, amit belátni képtelen, tehát teljesen időpazarlás leállni vele.

2022. dec. 25. 16:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez semmi, én már futottam bele elmebeteg oldalon társkeresőbe. Rendesen ment az egymás gyalázása, mindennek lehordása, kiabálás, caps lock bekapcsolva, minden, aztán egyszer csak beírja egy nő, hogy szeretne ismerkedni, na azonnal tiltottam. :)
2022. dec. 25. 22:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen, volt egy harmincéves nő aki már az első pillanatban gyanús volt hogy nem engedett szóhoz. A kis mosolygós durván leállított ha nem sikerült végigböfögnie a mondanivalóját. Majd amikor szamítottam vele olyan szidalmat kaptam amit álmomban sem gondoltam volna egy nőtől. Félelmetes volt.
2022. dec. 30. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!