Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetseges igy baratoknak maradni?
Figyelt kérdés
4 honapja szakitottunk, megbeszeltuk hogy kesobb megprobalunk baratok lenni, megkertem hogy ne mondjon tobbe szexualis bokokat, mert annak mar nincs itt a helye, es meg ne probaljon kesobb. Par napja osszefutottunk ebedre. Jot dumaltunk, mindenki meselt hogy mi van vele, nyilvan szobakerultek az uj "kalandok". Mindnekinek vannak/voltak uj partenerek, neki eleg sok.... Egyszer mondta hogy a szep arcot keresi elsorban, aztan igy elgondolkodva mondta h neked is szep arcod van. Mondtam h na ezen jol el kellett most gondolkodni es mondta, hogy ja mert nem tudta hogy ilyet szabad e meg mondania, de gondolta hogy ez meg belefer. Amikor valami leesett valami amit nem akartam felvenni, mondta hogy kar pedig szivesen nezi ahogy hajolgatok elotte. Aztan volt egy nagyon kinos pillanat ahol mondta hogy en is nagyon fontos voltam neki, akkor is ha nem mondta annyit. Aztan mondta hogy nagyon szep idoszak volt es igy nezett a szemembe, aztan kinos lett es gyorsan felhozott valami neutralis temat. Vegig nem nezett mashova csak az arcomra, de azert egyszer igy elhuzta a tanyert h vigyazzak mert bele fog logni a mellem, meg amikor a vegen felalltunk lattam hogy azert megnezi a testem. Nem tudom hogy o tud e ram baratkent tekinteni... Meg nyilvan allandoan felhozta a szexet, mondott olyat is h hat igen te inkabb a finom szexet szeretted de megse volt sosem unalmas veled. Szerintetek erdemes meg talalkozni vele vagy ugyse fog ez mukodni baratsagkent? Hiaba szexelunk mindketten massal olyan mintha meg mindig akarna valamit..2022. dec. 23. 11:59
1/5 anonim válasza:
“Mintha még mindig akarna valamit”
Well done Sherlock
2/5 anonim válasza:
Szexben benne lenne továbbra is kötöttségek nélkül, de mást ugyanúgy gerincre vágna melletted.
3/5 A kérdező kommentje:
Meg az is furcsa volt h bocsanat kert ilyen regi aprosagokert, es mondtam h ah hagyjuk mar nem haragszom, teljesen oke es erre elkezdtem hogy nem, nem oke es tenyleg nagyon nagyon sajnalja... Ez is olyan felesleges volt szamomra
2022. dec. 23. 12:21
4/5 anonim válasza:
Számára nem, mert valahogy muszáj volt úgy csinálnia, hogy ne fogj gyanút azok után, hogy szexuális megjegyzései vannak eléggé proli, tiszteletlen módon.
Figyelembe se venném személy szerint.
5/5 anonim válasza:
4-nél a pont! Emellett egy párkapcsolat után barátság nem létezik… amúgy sem férfi nő között. Ne légy naiv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!