Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megiscsak lehetseges szerelmet talalni?
Ezeken a fotokon torpe ferfiak vannak az eskuvojukon.
Nem az a lenyeg, hogy neked szemely szerint nem tetszenek ezek a nok, hanem, hogy meg torpekent is lehetseges hazasodni.
Es a vilag legcsunyabb mennyaszonyanak belyegzett no par ev alatt hihetetlenul megvaltoztatta a kulsejet
itt a cikk
es igy nez ki most
Szoval a kerdes meg mindig az, hogy csak a kulson mulik a dolog? Vagy a szemelyiseg nagyon sokat szamit?
(igen, tudom, hogy a szep embereknek konnyu)
Nekem például csak és kizárólag a személyiség számít.
(ne feledjük, az ápoltság és a szépség/csúnyaság két külön dolog)
Szoval elsö is hàzasodna törpevel.
Sztem sokmindenen sokminden mulik
#2 Igen, házasodnék törpével.
HA lehengerlő személyisége van, és passzolunk.
A törpesége nem oszt, nem szoroz.
(persze most jönni fog a "hazuuudsz" áradat, de hiába, tényleg így van)
Azt szokták mondani a külső megfog, a belső megtart. :)
Nekem pl tökre nem az volt az ideálom, mint a amilyen a párom. De a belsője annyira megfogott hogy nekem Ő kellett! :D 7,5 éve együtt.. ☺
Nem vagyok hitetlenkedő férfi. Volt több kapcsolatom, szűz sem vagyok.
DE ne keverjük már a dolgokat. Szerintem van rá esély és szerencse is kell hozzá, de több milliárd emberből összejöhetnek szokatlan párosok. Ettől függetlenül nem fogom azt mondani, hogy a 150 centis haverom tuti, hogy fog 190 centis modell barátnőt találni, csak legyen jófej, mert nem így működik.
És igen, ha tetszik, ha nem, az ismerkedés elején a külső a legfontosabb. Mindenkinek. Ha külső terén nem jön be a másik, akkor 99.99%-ban bukott a dolog. Lehet magunkat ámítani, jobbnak beállítani, hazudni és hasonlók, de ha kimegyek az utcára, nagyjából hasonló szintű párokat látok. Nem látok 190 centis csajokat a 150 centis srácokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!