Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért bánik így velem minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bánik így velem minden pasi?

Figyelt kérdés

Szó szerint 1 olyan srác volt eddig, aki szeretett is, vele a távolság miatt lett vége, de 99%-ban csak ugyanaz történik mindig.

Hogy az elején minden jól indul, nagyon lelkesnek tűnnek, aztán pár hét, vagy akár már pár randi után megváltozik a dolog.

Az még a jobbik eset, ha csak kevésbé keresnek pl, de már többen is eltűntek szó nélkül, ráadásul olyanok is, akiket már több hónapja ismertem...

Magam körül soha nem hallok erre példát, olyan, mintha én lennék az egyetlen, akivel ezt csinálják.. Ráadásul tisztelni sem tisztelnek. Pl. volt egy pasi, akivel megbeszéltük, hogy szombat délelőtt talizunk (nem első tali), erre aznap délelőtt ír, hogy hú ne haragudjak, nagyon zűrös napja van, majd még este rám írt, hogy végül szabad az estéje, nincs kedvem egy italhoz? Hogy lehet ilyen paraszt valaki?

De sok hasonló eset volt már. Azt sem szeretem, amikor random csak úgy megcsókolnak randin, előzmény nélkül, nem volt semmi érintés előtte vagy bármi..

Egyszerűen nem értem, mivel váltom ki ezt a viselkedést.

Nem gondolom, hogy bármivel rosszabb lennék más lányoknál. Külsőre mindig nagyon tetszem mindenkinek, úgy tűnik, kedvelnek is, de aztán ugye mindig kiderül, hogy még sem..

Esküszöm, már kezdem úgy érezni magamat, mintha valami rossz játékban lennék, mert ez már tényleg nevetséges, és még baromira hasonlítanak is egyébként egymásra..

Mit lehetne kezdeni egy ilyen szituban?

Huszonéves vagyok.

2022. dec. 21. 18:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
Próbáltál már Férfival ismerkedni?
2022. dec. 21. 21:11
 12/20 anonim ***** válasza:
49%
Nekem is ezt csinalta most egy pasi, de ő előtte házas volt (32 éves), szóval kicsit más a helyzet, de szerintem ő meg most pont emiatt még nem akart komoly kapcsolatot, csak előtte legalább ne mondta, vokna, hogy ugen és ne etetett volna, hanem mondta volna azt, hogy csak jól akarja érezni magát és majd meglátjuk.
2022. dec. 21. 21:43
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

Azt írod, hogy "sok lány volt már nekik is". Ez szerintem a jó pasi definíciója. Ha olyanokkal állsz le, akikről tudod, hogy nekik sok lány volt (ráadásul neked is sok pasid volt), akkor mit vársz, majd tán te leszel nekik az utolsó, vagy mi? Megkapod azt a pár hetet / alkalmat, ami egy ilyen pasitól jár és kész. Nincs ezen semmi meglepő. Sőt, nem is olyan rossz arány ez!

Ha ez neked kevés, akkor keress olyan pasit, aki ennél komolyabban vehető. Cserébe garantáltan kevésbé lesz vonzó, de sajnos ez az ára. Döntsd el, hogy megéri-e ez neked.

"és még baromira hasonlítanak is egyébként egymásra" Újabb érv amellett, hogy rosszul választasz. Mert ugye mindig ugyanazt a típust "vonzod be". Ezt nem te írtad, de így szokták megfogalmazni a nők: vonzás. Felvilágosítalak, hogy ennek semmi köze a VONZÁShoz, ez nem más, mint VÁLASZTÁS.

Ha jobb, megbízhatóbb pasikat akarsz, legelőször is kezdj dolgozni magadon, hogy a jobb, megbízhatóbb pasikat is megkaphasd. Ha ezt nem akarod, akkor vagy megelégszel azzal, ami van, vagy átvariálod picit az elvárásaidat. Ezeket tudom javasolni.

2022. dec. 21. 22:12
 14/20 anonim ***** válasza:
79%

"Pl. volt egy pasi, akivel megbeszéltük, hogy szombat délelőtt talizunk (nem első tali), erre aznap délelőtt ír, hogy hú ne haragudjak, nagyon zűrös napja van, majd még este rám írt, hogy végül szabad az estéje, nincs kedvem egy italhoz? Hogy lehet ilyen paraszt valaki?"

megírná valaki, hogy itt amúgy mi volt a gond?

(nem érdekel, hogy szerinted valójában ráért, tegyük fel, hogy tényleg mégsem ért rá délelőtt)

2022. dec. 22. 00:38
 15/20 anonim ***** válasza:
66%

13

Ez mekkora általánosító hülyeség, amit mondasz. Attól, hogy valaki szép vagy helyes, nem lesz automatikusan párkapcsolat szempontjából megbízhatatlanabb, illetve nem jelenti azt, hogy mindenkit megdugott/végig mentek rajta.

2022. dec. 22. 07:24
 16/20 A kérdező kommentje:

14-es, az volt a gond, hogy annyit nem írt előtte, hogy mi van, vagy miért nem jó, már péntek este sem válaszolt..

13-as szerintem is ez így általánosítás. Másrészt, ha én jól nézek ki, nyilván olyannal szeretnék randizni, akit vonzónak találok, mert nem vagyok azért szerencsére rászorulva, hogy bárkivel összejöjjek, aki nem is jön be kicsit sem. És egyébként sem filmsztár külsőre kell gondolni, olyan csak 2-3 volt, akikről tudtam is, hogy folyton nyomulnak rájuk, és egyébként tök normális srácok voltak. Mármint, az egy dolog, hogy nem működött, de egyikük sem arra ment, hogy kihasználja a csajokat.

2022. dec. 22. 10:58
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy pszichológust vagy párkapcsolati coach-t. Csak néhány alkalom erejéig. Ha ennyiszer melléfogsz valószínű a te szűrőd az ami állításra szorul. Ha szerencséd van ennyiben meg is áll a dolog és nem te varázsolod ilyenné tudattalanul a helyzeteket.
2022. dec. 22. 14:02
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Menj vissza ahhoz az egyhez aki tényleg szeretett és költözz közelebb hozzá.

1 kevésnek hangzik egy de a mai világban nem az.

A sikeres jó megjelenésű emberek kényelmesen a fotelen feküdve több katalaogusból (randi appok) is válogathatnak a nők/férfiak között így már nagyon nehéz elvárni hogy valakihez ragaszkodni tudjanak tényleg.

2022. dec. 22. 14:37
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
16. Rászorulva hogy olyannal gyere össze aki nem tetszik xd Nekem ez kicsit társfüggőségnek tűnik, ha nem kellesz azoknak aki neked bejön lehetsz szingli, bár kétlem hogy a külsőség lenne a legfőbb prioritás a valóságba.
2022. dec. 22. 20:20
 20/20 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon nagy a túlkínálat csini lányokból. Olyan pasikat fogtál ki, akik egyszerre 5-8 lányt is hülyítettek még melletted. Talonban voltál, végül nem melletted tették le a garast.
2022. dec. 23. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!