Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért bánik így velem minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bánik így velem minden pasi?

Figyelt kérdés

Szó szerint 1 olyan srác volt eddig, aki szeretett is, vele a távolság miatt lett vége, de 99%-ban csak ugyanaz történik mindig.

Hogy az elején minden jól indul, nagyon lelkesnek tűnnek, aztán pár hét, vagy akár már pár randi után megváltozik a dolog.

Az még a jobbik eset, ha csak kevésbé keresnek pl, de már többen is eltűntek szó nélkül, ráadásul olyanok is, akiket már több hónapja ismertem...

Magam körül soha nem hallok erre példát, olyan, mintha én lennék az egyetlen, akivel ezt csinálják.. Ráadásul tisztelni sem tisztelnek. Pl. volt egy pasi, akivel megbeszéltük, hogy szombat délelőtt talizunk (nem első tali), erre aznap délelőtt ír, hogy hú ne haragudjak, nagyon zűrös napja van, majd még este rám írt, hogy végül szabad az estéje, nincs kedvem egy italhoz? Hogy lehet ilyen paraszt valaki?

De sok hasonló eset volt már. Azt sem szeretem, amikor random csak úgy megcsókolnak randin, előzmény nélkül, nem volt semmi érintés előtte vagy bármi..

Egyszerűen nem értem, mivel váltom ki ezt a viselkedést.

Nem gondolom, hogy bármivel rosszabb lennék más lányoknál. Külsőre mindig nagyon tetszem mindenkinek, úgy tűnik, kedvelnek is, de aztán ugye mindig kiderül, hogy még sem..

Esküszöm, már kezdem úgy érezni magamat, mintha valami rossz játékban lennék, mert ez már tényleg nevetséges, és még baromira hasonlítanak is egyébként egymásra..

Mit lehetne kezdeni egy ilyen szituban?

Huszonéves vagyok.

2022. dec. 21. 18:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%

Rossz emberismeret.

Megfogalmazhatnám máshogy is, de annyira sztereotip lenne, hogy nem lehetne komolyan venni, amit írok.

2022. dec. 21. 18:17
 2/20 anonim ***** válasza:
13%

Nincs szerencséd a srácokkal ezek szerint. Nem hiszem, hogy te követnél el hibát, ha minden úgy van, ahogy leírtad. Nekem, ha tetszene valaki, biztosan nem tűnnék el, nem az utolsó pillanatban mondanék le randit - ha lemondanék egyáltalán - és mindenképpen tisztelettel bánnék vele. Akárhogy is, valószínűleg csak nem gondolták komolyan a dolgokat.

Viszont, ha szeretnél ismerkedni, én nyitott vagyok ;) 37f

2022. dec. 21. 18:20
 3/20 A kérdező kommentje:
Arra valóban nem vagyok kíváncsi, hogy ne csak a legjobb pasikkal ismerkedj, mert nem erről van szó. Persze, sok lány volt már nekik is, de én is nagyon sok sráccal ismerkedtem, szóval ebben nincs különbség.
2022. dec. 21. 18:21
 4/20 anonim ***** válasza:
82%

Ne az olyan típusú emberekkel ismerkedj, aki két randi után már meg van érted halva és örök szerelmet fogad. Azért ezek az emberek találnak meg és azért őket veszed észre, mert meg te sem vagy erett.

24N

2022. dec. 21. 18:23
 5/20 anonim ***** válasza:
13%
Szívesen ajánlanám magam, de icipicit odébb vagyok korban 🤔🙁
2022. dec. 21. 18:37
 6/20 anonim ***** válasza:
69%
Nem lehet, hogy kordhoz képest túl fiatalom, vagy azt meghaladva gondolkozol, és ez riasztja el őket?
2022. dec. 21. 19:48
 7/20 anonim ***** válasza:
38%
Hehehehehe....:DDDD Ilyen ez az ilyen, ilyenek ezek a mai fiatalok. Egyébként szerintem neked is valamelyik normálisabb incel kellene a fórumról, akinek még jelentenek a csajok valamit, mert gondolom te is ilyen kis mai félmeleg gyerekeknél próbálkozol, akik azért annyira már nem szeretik a lányokat, ugyebár...:DDDDD Csakhát ezaz, hogy manapság nagy divat ilyennek lenni, 185 centi magas kis nyurga gyerek, nagyon divatosan öltözik meg jól van belőve a séró, meg az elején el is lehet tőle ájulni, mert dumája is jó, csak abba nem gondol bele az ecceri Kaitka meg Sárika, hogy ez miért van, utána meg jön a pofára esés...:DDDD Szóval azért a lányok is végre megtanulhatnának gondolkodni, meg felvenni a "túl szép, hogy igaz legyen" mentalitást, de hát mit vár az ember a nőktől. Ha szerelmesek, hülyébbek mint a férfiak..:DDDDDDDDDD
2022. dec. 21. 20:19
 8/20 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező nem jól választasz, mert lényeg a külső és másra nem figyelsz, pedig kellene.

Főleg a viselkedésre, beszédre.

2022. dec. 21. 20:29
 9/20 anonim ***** válasza:
49%

Vannak pasik, akik megíjednek a felelősségtől, és amikor érzik, hogy valami komolyabb alakulhatna ki, akkor befékeznek. Ez nem feltétlen éretlenség miatt van.

Tehát nyugi, nem benned van a baj.

2022. dec. 21. 20:49
 10/20 anonim ***** válasza:
19%
Hát vissza már nem fogadlak, megszoktam a szingli létet, de részvétem anyud párjáért.
2022. dec. 21. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!