Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Red flag ha a fiunak van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Red flag ha a fiunak van egy ilyen "baratja"?

Figyelt kérdés
Bejon egy fiu de van neki egy nagyon jo lanybaratja. Azt kell tudni roluk hogy tinderrol ismerik egymast, honapokig osszejartak dugni, aztan valamiert abbahagytak es mostmar 1 eve csak baratok. Allandoan ugratjak es konretan barhol megerintik egymast, multkor lattam ahogy az ujja a csaj orraban van. Ja es azt tudni kell hogy egy eleg szep csajrol van szo.
2022. dec. 20. 13:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Ja, elég nagy. Mint ahogy csajok részéről is az lenne egy a háttérben tárolt “csak barát” srác is.
2022. dec. 20. 13:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos eléggé irigy ember vagyok, nem jönnék vele össze, nem bírnám idegileg... ://

20l

2022. dec. 20. 13:59
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Ezt nem barátnak hívják, hanem dugópajtinak. Lehet, hogy most éppen nem dugnak, de biztos lehetsz benne, hogy még fognak.
2022. dec. 20. 14:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Na igen.... En azt a storyt hallottam hogy osszevesztek valami aztan kibelultek de azota egyikunknek sincs kedve a masikkal dugni... Hat nem tudom, szerintem ha a csaj akarna nem hinnem hogy visszautasitana
2022. dec. 20. 14:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez hatalmas red flag.
2022. dec. 20. 14:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is meg van a nagy esély az újra dugásnak. Én se jönnék össze vele úgy hogy a csaj képben van.
2022. dec. 20. 14:22
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Olyannal nem járnék, aki kapcsolatot tart volt szexpartnerével.
2022. dec. 20. 14:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az, mert hiába "csak barátok" most, nagyon valószínű, hogy ha a lány holnap rámozdulna, simán benne lenne. Nekem meg ez abszolút nem fér bele, főleg így, hogy elég szoros a kapcsolat közöttük, gondolom gyakran is beszélnek meg találkoznak. Nem vagyok féltékeny típus, de ez kizáró ok nálam.
2022. dec. 20. 17:09
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is volt egy ilyen csaj barátom, annyi különbséggel, hogy soha nem dugtunk, amint kapcsolatunk lett hanyagoltunk egymást meg nem is találkoztunk a féltékenységek elkerülése végett. De így is féltékenyek voltak rá az exeim mert egyből lecsekkolták facen, hogy ki is ez hogyan is néz ki (elég szép darab egyébként). Aztán volt aki át akarta nézni a vele való beszélgetéseimet a kezdetektől fogva (több évnyit), hogy megnyugodjon.. onnantól fogva, ha értesítésem jött azonnal ugrott, hogy ki írt mert biztosan ő az. Esténként belenézett a telefonomba, hogy ugyan megnéztem e a storyát, beszéltem e vele. Szóval innentől fogva soha nem fogom megemlíteni egynek sem, hogy nekem van egy ellenkező nemű barátom. Bekattannak tőle teljesen..
2022. dec. 20. 17:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés az esély, hogy az ilyet bárki tűrje. Szóval érthető és jogosan red flag.
2022. dec. 20. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!