Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befolyásol valamit az a lányoknál, ha a fiúnak nincs sok barátja?
Ha ez visszaüt olyanokban hogy teged zavar majd ha ő viszont találkozik a bnoivel mert akkor ugy veszed hogy teged hanyagol, meg barmilyen formában de szeretetéhségre hivatkozva ki akarod sajátotani mert te viszont nelkule eletképtelen vagy, csak ebben az esetben
Csak mert ilyen magányos farkas tipusuakkal általában ez a problema akik csak a masikon energiavámpirkodnak mert amugy életük sincs.
Engem csak az zavarna, ha nem tudja magát lefoglalni, és rajtam lóg.
"nincs nagy köröm, akikkel közösen szerveznénk programokat"
Ez nekem meg a halálom, biztos nem mennék programokra a te barátaiddal. Menj velük te.
Hopp. Én nem így értettem, hogy nem tudom lekötni magam vagy valami. Nagyon jól elvagyok a barátaimmal.
Arra irányult hogy a kérdés, hogy amikor eljön az idő, hogy bemutatom a lányt a barátaimnak, akkor mindegyiküknek csak egyesével tudom bemutatni, mert távol lakunk egymástól, mert nincs egy egységes baráti köröm, ahol mind az 5-6 tud egymásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!