Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok járnátok egy jó fej,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok járnátok egy jó fej, okos, intelligens, értékes emberrel akkor is ha külsőleg nem jön be?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 16:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
59%
#9: az, hogy valaki "jófej, okos, intelligens" önmagában belső tulajdonságokból is édeskevés. Képzeld, ezeket én is hozom, ráadásul lehet, hogy színvonalasabban, mint a kérdező. Attól a jelzőtől pedig, hogy "értékes", már gimnazista koromban is nagyon kényelmetlenül éreztem magamat, különösen, ha rám mondták. Így, felnőtt fejjel, visszamenőleg csuklóból elküldeném az illetőt a halál farkára.
2022. dec. 19. 17:27
 12/29 anonim ***** válasza:
13%
11-es, jó felszínes vagy te is.
2022. dec. 19. 17:30
 13/29 anonim ***** válasza:
38%
#12: kifejtenéd, hogy miért? Csak mert az, hogy ezt ideböfögted, és kész, nekem kb. molyfing.
2022. dec. 19. 17:32
 14/29 anonim ***** válasza:
91%

Kimondatlanul is igaz, hogy ha a férfi:

- külsőre nem jön be és a személyisége sem vonzó: felejtős

- külsőre nem jön be, de a személyisége vonzó: barátzóna

- külsőre bejön, de a személyisége taszító: felejtős

- külsőre bejön, de a személyisége nem vonzó: szexpartner

- külsőre bejön és a személyisége is vonzó: társ

2022. dec. 19. 17:36
 15/29 anonim ***** válasza:
63%
Kizárt.
2022. dec. 19. 17:38
 16/29 anonim ***** válasza:
41%

#14:

"külsőre nem jön be, de a személyisége vonzó: barátzóna

külsőre bejön, de a személyisége nem vonzó: szexpartner"

Már akinek, nekem biztos, hogy egyik sem kéne senki a fentebb leírt célok egyikére sem. A barátzóna abban a formában, ahogyan leírtátok, egyfajta érzelmi vámpírkodás a nő részéről. Én nem erkölcsi megfontolásból nem csinálnám a pasival, hanem nem bírnám elviselni egy olyan ember puszta jelenlétét sem, akitől én nem akarok semmit, ő meg titokban-bevallva csorgatja rám a nyálát, zsigerből undorítónak találom az effajta szituációnak még a gondolatát is. A másik meg: szexpartner: hát, érzelmileg alulfejletteknek / igényteleneknek biztosan megfelelne. Nekem soha, semmilyen körülmények között nem férne bele, hogy egy nekem tetsző embernek használjam a testét, mint valami tárgyat. Mivel hogy én sem akarnám, ha valaki ugyanezt megcsinálná velem, kösz.

2022. dec. 19. 17:43
 17/29 anonim ***** válasza:
63%

" jó fej, okos, intelligens, értékes "

Valahogy minden ronda pasi ezt hiszi magáról.

2022. dec. 19. 17:45
 18/29 anonim ***** válasza:
77%

Nem.

Testi vonzalom nincs meg akkor az egésznek annyi.

2022. dec. 19. 17:54
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Az én "csodálatos" helyzetemet elemezve elmondhatom, hogy aki ronda, cseszheti a jó belső tulajdonságait. Biztosan még lenne mit változtatni személyiség terén, de ezzel semmire nem megyek. Senki nem akar egy undormány nőt. Ahogy én se szeretnék egy nekem nem tetsző férfivel fizikai kontaktust. Pedig higgyétek el, eléggé megalkuvó tudok lenni.

Szóval marad a barát zóna számomra is. Kérdezgetik is, hogy miért nincs senkim, hát olyan jó ember vagyok stb...stb... De magának a kérdezőnek se kellenék, szóval ez van. :D

2022. dec. 19. 18:58
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát én kurvára nem lennék együtt olyannal, aki csodálatos embernek tart, de csak ímmel-ámmal ér hozzám, és közben másra vágyik... És olyannal sem lennék együtt, aki nem vonz szexuálisan.
2022. dec. 19. 19:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!