Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok járnátok egy jó fej,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok járnátok egy jó fej, okos, intelligens, értékes emberrel akkor is ha külsőleg nem jön be?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 16:48
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem szokott menni az ilyesmi. Most is hasonló helyzettel küzdök (inkább menekülök előle).
2022. dec. 19. 16:49
 2/29 anonim ***** válasza:
77%
amúgy miért akarsz ilyen kapcsolatot? jó az neked, ha... közben másra gondol?
2022. dec. 19. 16:50
 3/29 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem sokan vagyunk úgy, hogy a belső megszépíti a külsőt. Nekem voltak olyan barátim, akik külsőre nem jöttek be egyből, de ahogy beszélgettünk, amilyen a személyiségük volt, az elvarázsolt, és onnantól bejöttek, úgy mindenestül.

De a jelenlegi párom például kifejezetten az esetem kívül-belül, össze sem lehet hasonlítani azt az érzést, amit iránta érzek, mint a fent említett fiúk iránt. Nem véletlen, hogy azok végül nem is lettek életre szóló kapcsolatok.

Ettől függetlenül, a szépség relatív, és az, hogy kinek mi jön be külsőre, szintén az. Szóval simán lehet, hogy találsz valakit, akinek bejössz, akkor is, ha nem tartozol a mai tipik szépségideálok közé. Legjobb barátnőm most egy olyan fiúval van együtt, aki egyáltalán nem (volt) az esete, aztán annyira működik minden közöttük, hogy ez rég nem számít már.

2022. dec. 19. 16:57
 4/29 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Akivel nincs fizikai vonzalom, azzal nem lesz párkapcsolat sem, ugyanis ez alap.
2022. dec. 19. 17:02
 5/29 Sunshinedoll ***** válasza:
83%

Nem. Nem értem, miért legyek - már bocsánat- jótékonykodó az odaadásommal, az időmmel, a törődésemmel, a gondoskodásommal, a jövőmmel és az életszínvonalammal csak azért, mert valaki amúgy jófej meg okos meg intelligens, csak éppen semmilyen vonzalmam nincs iránta.

Rengeteg jófej és okos, kedves ember van, nem fogok járni mindegyikkel. Egy részük szerencsés és a barátjának nevezhet, szóval max ennyit tudok ilyeneknek nyújtani.

2022. dec. 19. 17:07
 6/29 anonim ***** válasza:
12%
#5 extrák nem járnak hozzá?
2022. dec. 19. 17:13
 7/29 anonim ***** válasza:
60%
Nem.
2022. dec. 19. 17:18
 8/29 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Számomra szükséges a kölcsönös fizikai vonzalom is. Hangsúlyozom, IS, tehát nem csak az.
2022. dec. 19. 17:19
 9/29 anonim ***** válasza:
22%
a sok felszínes nő!
2022. dec. 19. 17:21
 10/29 anonim ***** válasza:
86%

aki nem néz ki jól az valahogy mindig intelligens, jófej érzelmes, hűséges normális stb...

Kell a külső testi vonzódás oda-vissza.

2022. dec. 19. 17:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!