Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el hogy nekem sose lesz párkapcsolatom egy jobb fajta nővel?
#6: "Jobb fajta = nézz ki valahogy"
Ehhez képest te 32 évesen még csak helyesen írni sem tudsz. Khm.
Tudod, mi a nagy büdös valóság?
Az, hogy én sem kaptam ballagásra sem lakást, sem autót, sem több milliós bankszámlát. Tudod, mit kaptam én ballagásra? Annyi készpénzt, amennyiből egy nyomtatót tudtam venni a gépemhez, amivel végre ki tudtam nyomtatni az érettségi tételeimet. (Azon felül meg marad összesen 10 ezer forintom.) Oké, ez nem ma volt, hanem már több, mint 20 éve, akkor azért drágább volt minden, és 10 ezernek is nagyobb értéke volt, a de lényegen nem változtat. Nem halmoztak el milliókkal.
Ehelyett én tudod, mit kaptam? Szeretetet. Meg empátiát. És érzelmeket. A pofám leszakadna, ha egy nőről úgy beszélnék, mint egy árucikkről. Még inkább, ha az értékrendem a pénzre, és a testalkatra korlátozodna.
" én nem kaptam..."
És mi gátol meg abban hogy dolgozz, és megvásárold ezeket magadnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!